Palikkahitti Minecraft tahtoo jatkaa maailmanvalloitustaan Nintendon konsoleilla.

Peliä kehittävän Mojangin operativiinen johtaja Vu Bui on kertonut pelisivusto MCV:lle Minecraftin ristiretken olevan vielä kesken. Haastattelussa Bui toteaa, ettei peli ole vielä saavuttanut toivomaansa yleisöä kaikilla mahdollisilla alustoilla.

– Jos se olisi minusta kiinni, Minecraftia voisi pelata aivan kaikella. Jos tahdomme olla kaikkien saatavilla, pelin täytyy ilmestyä kaikille alustoille, Bui kertoo haastattelussa ytimekkäästi.

Jo pc:lle, iOS:lle, Androidille sekä tämän ja edellisen sukupolven PlayStationeille ja Xboxeille julkaistun Minecraftin alustavalikoimassa on ammottava aukko: peliä ei ole vielä nähty yhdelläkään Nintendon konsolilla. Monet fanit ovat pelänneet Mojangin viime vuonna ostaneen Microsoftin jarruttelevan pelin julkaisusuunnitelmia, mutta Buin mukaan huoli on turhaa.

– En ole kuullut mitään tiettyä syytä sille, ettemme ole päätyneet Wii U:lle tai 3DS:lle. Sitä ei vain ole tapahtunut vielä, Bui toteaa.

Bui ei kerro haastattelussa mahdollisista Nintendo-suunnitelmista tarkemmin. Tällä hetkellä yhtiö keskittyy uuteen Minecraft in Education -opetusohjelmaansa, josta voi lukea lisää täältä.

Lähde: MCV, VG247

Lisää luettavaa