Minecraftin huima menestys jatkuu / Uutiset / pelaaja.fi

Minecraftin huima menestys jatkuu

20.07.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
6

Minecraftin Xbox 360 -version huima menestys sen kuin jatkuu. Peliä on myyty Live Arcadessa nyt yli kolme miljoonaa kappaletta.

Ruotsalaisen Mojangin kehittämä ja 4J Studiosin Xbox 360:lle kääntämä peli ilmestyi Microsoftin konsolille toukokuussa. Peli myi nopeasti miljoonan ja rikkoi ennätyksiä, jotka se on nyt pistänyt entistä pahemmin pirstaleiksi.

Kun otetaan huomioon Minecraftin tavallista korkeampi 1600 Microsoft-pisteen hinta, ovat Live Arcade -version myyntitulot nyt arviolta 60 miljoonassa dollarissa.

Minecraft on osa myös verkkopalvelun Summer of Arcade -kampanjaa. Pelihahmolle julkaistaan käytettäväksi uusia ulkoasuja. Myös Trials Evolutioniin on luvassa kesäkampanjan jokaiseen peliin liittyviä tasoja.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Make93 kuva
Make93

Minecrafti steamiin kiitos.

Käyttäjän Mixon kuva
Mixon
Lainaus käyttäjältä Make93

Minecrafti steamiin kiitos.

Mikset vain osta ja lisää Steamin pelikirjastoon?

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

Mikkisoftalta kyllä ovela (ja paskamainen) veto laittaa 1600 pisteen hinta. Se on 20€.. Oisin ostanut jos ois ollu 800-1200. Mutta 20€ on liikaa. LIIKAA.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

20€ se alkuperäinenki makso. Itselle varsin hintansa väärti, kun kumminkin on maailmanhistorian yksi parhaimmista ja merkittävimmistä peleistä

Toki se on vain oma mielipiteeni.

Käyttäjän Byyssi kuva
Byyssi

Notch on joskus selittänyt tuosta Steamiin julkaisemisesta: http://arstechnica.com/gaming/2011/08/notch-explains-why-you-cant-find-minecraft-on-steam/

Käyttäjän TkHX kuva
TkHX
Lainaus käyttäjältä sasukeluffy

Mikkisoftalta kyllä ovela (ja paskamainen) veto laittaa 1600 pisteen hinta. Se on 20€.. Oisin ostanut jos ois ollu 800-1200. Mutta 20€ on liikaa. LIIKAA.

1600 pistettä = 14,50 euroa. Mieti nyt edes vähän mistä sinä niitä pisteitä hankit.