Minecraftin ja Super Smash Brosin yhteentörmäys päivättiin – näin uutuushahmot ottelevat / Uutiset / pelaaja.fi

Minecraftin ja Super Smash Brosin yhteentörmäys päivättiin – näin uutuushahmot ottelevat

4.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Minecraft, Super Smash Bros. Super Smash Bros. Ultimate, julkaisupäivä, Nintendo, Mojang, Microsoft,

Nintendo on tarjonnut tarkemman silmäyksen Super Smash Bros. Ultimaten seuraavista hahmolisäyksistä. Tuoreella peräti 45 minuuttia pitkällä videolla pelin ohjaaja Masahiro Sakurai esittelee, kuinka Minecraftista mukaan pomppaavat Steve, Alex ja kumppanit toimivatkaan pelissä. Tuore Minecraft-teemainen kenttä ei jää sekään huomiotta.

Uusien hahmojen erikoisuuksiin lukeutuvat tietysti rakentelu ja kaiveleminen. Tämä tulee esiin esimerkiksi hahmon tarpeessa kerätä ympäristöistä resursseja, joilla hyökkäämisen ohella parannellaan ja ylläpidetään käytössä olevia työkaluja. Tietysti ympäristöihin päästään lisäilemään myös erilaisia kuutioita, joita voi käyttää niin liikkumisessa kuin itsensä suojaamisessa.

Videolla tuodaan esille myös pienempiä ja erikoisempiakin yksityiskohtia. Minecraft-hahmot luottavat esimerkiksi heikompiin hyppyihin kuin monet muut pelin taistelijat.

Hahmojen julkaisuajankohta vahvistui samalla. Super Smash Bros. Ultimaten tuoreet Minecraft-teemaiset lisukkeet ilmestyvät peliin 13. lokakuuta. Hahmot ja kenttä ovat osa pelin toista noin 30 euroa kustantavaa hahmopassia, joka on lisännyt peliin aiemmin myös Arms-pelistä tutun Min Minin. Kaikkiaan passiin kuuluu ajan myötä osaksi kuusi lisätaistelijaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja