Minecraftin menestys jatkuu PlayStation 3:lla

PlayStation 3:n omistajat ovat ottaneet Minecraftin varsin avosylein vastaan. Johan sitä odoteltiinkin laitteelle useampi vuosi.

25.1.2014 13:22

Ruotsin oma ilmiöpeli Minecraft tuntuu löytävän rakkautta minne se ikinä sitten sattuukaan päätymään. Pelistä vastaavan Mojangin tuoreimman blogitekstin mukaan peli on saanut mojovan vastaanoton nyt myös PlayStation 3:lla, jonka versiota pelistä on kaupiteltu yli miljoona kappaletta.

PlayStation 3:n Minecraft sai julkaisunsa lännessä joulua edeltäneellä viikolla, joten yksinomaan jo kuukaudessa palikkaseikkailut ovat houkutelleet puoleensa vauhdilla. Pleikkari-version ei pitäisi myöskään olla mitenkään erikoinen, vaan se on itse asiassa pääasiallisesti aikalailla sama teos kuin Xbox 360:llä nähty Minecraft.

Kirjoitushetkellä Minecraftia on kaupattu pc:llä jo lähemmäs 14 miljoonaa kappaletta ja sekä Xbox 360:llä että mobiililaitteilla yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Vielä tulevaisuudessa Minecraft on määrä nähdä ainakin niin Xbox Onella, Vitalla kuin PlayStation 4:lläkin. 

Lähde: Mojang

Lisää luettavaa