Minecraftin myynnit ylittivät 200 miljoonan rajan – kehittäjä Mojang brändää itseään uusiksi / Uutiset / pelaaja.fi

Minecraftin myynnit ylittivät 200 miljoonan rajan – kehittäjä Mojang brändää itseään uusiksi

18.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Minecraft, Mojang, Mojang Studios, Microsoft, myynti,

Viime viikonloppuna tuli kuluneeksi 11 vuotta siitä, kun Minecraft tuotiin kaikkien kiinnostuneiden ulottuville avoimessa alpha-muodossa. Tämä tarkoitti käytännössä alkua myös ruotsalaispelitalo Mojangille, miksi nyt se on päättänyt merkkipäivän kunniaksi brändätä itsensä uudelleen Mojang Studiosiksi tuoreen logon kera.

– Aloitettuamme Tukholmassa vaatimattomissa oloissa olemme nyt siirtyneet 20-luvulle usean pelinimikkeen ja sijainnin yhtiönä. Minecraft Earthin ja Minecraft Dungeonsin jälkeen olemme suunnittelemassa kokopitkää elokuvaa, valmistautumassa eeppiseen live-ohjelmaan ja leikittelemässä uusilla peli-ideoilla, Mojangin viestintäjohtaja Thomas Wiborgh kuvailee Minecraftin kotisivuilla.

Erillisessä Xbox Wire -sivulla julkaistussa kirjoituksessa Mojangin studiopomo Helen Chiang on lisäksi vahvistanut, että Minecraftia on myyty maailmalla nyt yli 200 miljoonaa kappaletta. Viime vuonna samoihin aikoihin määrän kerrottiin olleen 176 miljoonaa. Kuukausittaisia pelaajia pelillä kerrotaan piisaavan 126 miljoonaa.

Lähde: Minecraft (kotisivu), Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Seppo_Hovi kuva
Seppo_Hovi

Sillonku mikkisofta osti mojangin 2,5 miljardilla, tuntu se summa melkoselta, mutta eipä tuo järjetön diili tainukkaan olla. Paitsi ehkä Perssonille, jolla on nyt niin paljon rahaa, että se masentu ja vetäyty julkisuudesta.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus Seppo_Hovi

Sillonku mikkisofta osti mojangin 2,5 miljardilla, tuntu se summa melkoselta, mutta eipä tuo järjetön diili tainukkaan olla. Paitsi ehkä Perssonille, jolla on nyt niin paljon rahaa, että se masentu ja vetäyty julkisuudesta.

Ehkä tuo masentuminen ei johdu rahasta vaan siitä kun luopuu omasta teoksestaan joka antoi hänen elämälleen merkityksen sekä täytti hänen kalenterinsa.
En usko että kukaan varakas henkilö masentuu sen takia kun saa paljon rahaa myymästään firmasta vaan sen takia ettei keksi vastaavanlaista mielekästä tekemistä aikansa kuluksi.

Nostoja