Minecraftin suurpäivitys Cliffs & Caves ottaa ensiaskeleensa – ensimmäinen puolikas saapuu ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Minecraftin suurpäivitys Cliffs & Caves ottaa ensiaskeleensa – ensimmäinen puolikas saapuu ensi viikolla

1.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Minecraft, caves & cliffs, caves and cliffs, Mojang, päivitys, julkaisupäivä,

Kahteen osaan jaettu Minecraft-suurpäivitys Caves & Cliffs on pian ulottuvillamme ensimmäisen puolikkaansa osalta. Sekä Minecraftin tuoreempi Bedrock-versio että vanha kunnon Java-versio vastaanottavat uutta sisältöä ensi viikolla 8. kesäkuuta alkaen.

Ensimmäisellä osallaan Caves & Cliffs laajentaa palikkaseikkailuja uusilla pelimaailmaa kansoittavilla otuksilla, palikoilla kuin esineilläkin. Mukaan mahtuu muun muassa ärhäköitä vuohia, pelaajalle ystävällisisempiä aksolotleja sekä ametistin ja kuparin kaltaisia materiaaleja, joilla voi kyhätä käyttöönsä vaikkapa kaukoputken tai ukkosenjohdattimen. Kupari voi vieläpä hapettua pelissä ajan myötä, mikä muuttaa sen ulkoasua.

Tarjontaan voi tutustua läheisemmin Mojangin oheisilla esittelyvideoilla.

Caves & Cliffsin toinen puolikas odottaa Minecraft-pelaajia loppuvuodesta. Sen tarjontaan kuuluvat muutokset pelin maailmanluontijärjestelmään, joka mahdollistaa jatkossa esimerkiksi uudenlaisten luolastojen syntymisen. Jossain vaiheessa tulevaisuutta peliin on suunniteltu myös omaa arkeologijärjestelmää.

Lähde: Minecraft (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja