Viime vuonna kahden pelin edestä kepeitä kauhukokemuksia tarjoillut Five Nights at Freddy’s ei välttämättä ole saapunut vielä päätökseensä. Pelisarjaa työstänyt Scott Games on viikonlopun aikana päivittänyt kotisivuilleen kiusoittelukuvan, jossa uhmaavan näköinen animatronic-robotti vihjaa piileskelevänsä vielä pimeässä.

Kuvan tiedostonimeksi on Scott Gamesin kotisivuilla asetettu osuvasti ”fnaf3”.

Ensimmäisen Five Nights at Freddy’sin julkaisusta ei ole ehtinyt kuluva vielä puoltakaan vuotta, mutta sekä se että sen jatko-osa ovat keränneet puoleensa jo varsin innostuneen fanijoukon. Peleissä pelaaja päätyy ottamaan vastaan yövartijan homman hämärässä pizzapaikassa, joka vilisee viallisia animatroniceja. Robottien murhanhimolta ei selvitä kuitenkaan näitä ampumalla, vaan pelaajat pysyvät visusti yön toisensa jälkeen vartiointikopissaan pyrkien hätistämään viholliset tiehensä esimerkiksi valojen, ovien ja turvakameroiden avulla.

Pelien luoma kauhu rakentuu pikaisten säikäytysten ympärille. Säikytykset ovat nimenomaan kuitenkin pelaajille annettava rangaistus epäonnistumisesta. Periaatteessa pelaajat pystyvät siis jatkuvasti estämään niiden ilmaantumisen, mutta aina ei ole välttämättä automaattisesti selvää, miten missäkin tilanteessa kannattaa toimia.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa