Minute of Islands on söpö kuin mikä, mutta jotain hämärää piilee sen takana / Uutiset / pelaaja.fi

Minute of Islands on söpö kuin mikä, mutta jotain hämärää piilee sen takana

11.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Minute of Islands, Studio Fizbin, seikkailu, pulmaloikinta, indie, 2020, kevät 2020

Indieseikkailu Minute of Islands on tupsahtanut julkisuuteen tällä viikolla. Pulmaloikinnaksi kuvailtu peli tekee keväällä matkaa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja Windows- sekä Mac-koneille, joille sitä tekee berliiniläisperäinen Studio Fizbin.

Kehittäjien aiemmin luoman The Inner World -seikkailupelin tavoin Minute of Islandsista paistaa välittömästi läpi värikylläinen ja terävä piirrosulkoasu. Visuaalinen tyyli on paikoin jopa söpö, mutta kuten jo ensitraileri osoittaa, on tarinavetoisella seikkailulla tarjota hämärämpiä ja jopa hurmeisempia puolia itsestään.

Minute of Islands kertoo Mo-nimisestä väkertäjästä, joka joutuu vastaikkain jo valmiiksi epävakaata maailmaa varjostavan unohdetun uhan kanssa. Pelimaailma on täynnä myös kadonneiden jättiläisten erikoislaatuista teknologiaa, joka kaipaisi kovasti huoltoa.

Peliä on julkaisemassa saksalainen mediayhtiö Mixtvision, joka pelien ohella vaikuttaa myös kirjojen ja elokuvien maailmassa. Se on aiemmin julkaissut myös seikkailupeli Far: Lone Sailsin.

Lähde: Minute of Islands (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tomiz kuva
Tomiz

Katsoin että Adventure Time peli o.O

Nostoja