Mirror's Edge Catalyst on avoimen maailman seikkailu, julkaisu helmikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Mirror's Edge Catalyst on avoimen maailman seikkailu, julkaisu helmikuussa

16.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Mirror's Edge -sarjan seuraava osa Mirror's Edge Catalyst on saanut uuden trailerin. Kaipailit uutukaisesta sitten uutta pelikuvaa tai ihan vain lisää tarinamateriaalia, yrittää tuore video palvella sinua parhaansa mukaan.

Varmaa nyt myös on, että sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että pc:lle matkaava peli julkaistaan Amerikassa 23. helmikuuta. Eurooppaan sitä voitanneen odottaa paria päivää myöhemmin.

Saapuessaan kauppoihin Mirror's Edge Catalystin luvataan olevan saumaton pelikokemus, jota ei ole rakennettu erillisten kenttien tai lataustaukojen varaan. Pelin tarjoamaa suurta kaupunkia pitäisi päästä tutkimaan vapaasti, mistä pyritään tekemään myös erityisen viihtyisää pelin päähenkilö Faythin sulavilla parkour-taidoilla.

Pyssyjä uudelta Mirror's Edgelta ei myöskään kannata odottaa. Toimintaa pelissä kyllä piisaa, mutta räiskinnän sijaan Fayth lähestyy ongelmiaan ennemmin monojaan ja ympäristöään hyödyntäen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Squalo FIN kuva
Squalo FIN

Hallaluja ja sweetbabyjesus!!! Näytti helvetin herkulliselta. "She doesn´t need guns..."- lause oli se mitä halusin kaikista eniten kuulla. Ennakkotilaukseen lähtee.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Avoin maailma on jo tiedetty mutta kiva asia. Ei pyssyjä on ihana lause.

Käyttäjän vjellu kuva
vjellu

Avoin maailma on ikävä takaisku, joka peliin yritetään tunkea sitä. Saa nähdä, kuinka paljon laimeampia tasot tulevat olemaan.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Ihanaa, siis aivan ihanaa! Faith on ihana, peli on ihana, kaikki niin naminamia kuin vain olla ja voi. Mikä parasta, peli näyttää olevan tuttua Mirror's Edgeä, arkkitehtuuri, liikkuminen ja temput, mutta tietenkin uudella raudalla seuraavassa potenssissa. Rise of the Tomb Raider ja tämä, mitään muita pelejä en tarvitse.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itseäni vapaa maailma hieman epäilyttää mutta en muutenkaan ole mukana ME:n hypeporukassa. Ei sitä vapaata maailmaa tarvitsisi joka peliin tunkea. Tähän sopisi laaja putki paremmin.

Ensimmäinen oli mukavan erilainen peli mutta ei niin erityinen mitä annetaan ymmärtää. Kaiken lisäksi se oli melkoinen tynkä ja ihan kirjaimellisesti läpijuoksupeli. Seuraillaan nyt kuitenkin mitä tästä jatkosta tulee.

Nostoja