Mirror’s Edgelle 200 dollarin erikoisversio, Just Cause 3 päästää halvemmalla

Niin Mirror's Edge Catalyst kuin myös Just Cause 3 ovat tietenkin saamassa ovat erikoisversionsa. Mirror's Edgen oma paketti on myös vielä siitä kovin hintavasta päästä.

11.7.2015 17:59

Sekä Mirror’s Edge Catalystin että Just Cause 3:n erikoisversiot ovat paljastuneet.

Kaksikosta kalliimman erikoisversion on saamassa Mirror’s Edge, jonka keräilypaketin suositushinnaksi on nousemassa ainakin Amerikassa 200 dollaria eli suoraan käännettynä sellaiset 180 euroa. Muihinkin maailman kolkkiin se on tarkoitus myös vielä tuoda.

Sisäänsä erikoisversio on itse pelin ohella saamassa niin Faith-patsaan, metallikannet, litografin, konseptitaidetta kuin myös kaksi leikkitatuointia. Kaikki tietysti myös paketoidaan omaan tyyliteltyyn laatikkoonsa.

Kaupoissa Mirror’s Edge Catalyst nähdään ensi helmikuun lopulla.

Just Cause 3:n keräilyversiolle on Euroopassa annettu vuorostaan noin sadan euron suositushinta (pc:llä 90€). Kyseinen paketin sisältö päätettiin osin pelaajilla teetetyn äänestyksen mukaisesti. Näin ollen itse pelin ohella keräilyversion ostajat saavat mukaansa niin 32-sivuisen taidekirjan, fyysisen kartan, tarttumaköysipatsaan ja digitaalisen ajoneuvopaketin, joka saapuu myös kaikkien Just Cause 3:n ensimmäisten painosten mukana.

Just Cause 3 julkaistaan maailmanlaajuisesti 1. joulukuuta.

Lähde: Mirror’s Edge (kotisivu), Square Enix Store

Lisää luettavaa