Mirror's Edge Catalystin julkaisutraileri solmii mainoskampanjan langanpäät yhteen / Uutiset / pelaaja.fi

Mirror's Edge Catalystin julkaisutraileri solmii mainoskampanjan langanpäät yhteen

25.05.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Mirror's Edge Catalystin julkaisutraileri solmii langanpäät yhteen

Kahden viikon päästä ilmestyvä Mirror's Edge Catalyst on jo saanut julkaisutrailerin.

Traileri solmii tukevasti yhteen kaiken, mitä pelistä on nähty viime kuukausien aikana. Yksittäiset trailerit ja kuvagalleriat ovat puineet vuoroittain muun muassa päähenkilö Faithin historiaa sekä pelin maisemia, mutta tuore traileri näyttää, miten kaikki tämä muodostaa yhdessä saumattoman teoksen. Videolla nähdään myös muutamia sekunteja pelikuvaa, mikä on mukava lisä juonipainotteisempaan kokonaisuuteen.

Traileria voi tutkailla halutessaan suoraan alta. 

Mirror's Edge Catalyst rantautuu Eurooppaan 9. kesäkuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Beta myi pelin minulle, ennakkoluuloni romuttuivat täysin (Mirror's Edge -fanina pelkäsin jatko/esiosan vievän konseptin suohon). Enää kaksi viikkoa odottelua, sitten pääsee vauhtiin Faithin kengissä. Kysyin peliputiikista huvikseni myös collector's editionin hintaa. Sanottakoon vaikka niin, että se jää tällä kertaa väliin... Ja oli tuossa videossa enemmän kuin pari sekuntia pelikuvaa. Upea peli tulossa, ei epäilystäkään enää!

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

En pidä tietyistä jutuista tämän uuden pelin kohdalla, esim. uudistetusta Faithista, mutta pakkohan tämä on silti hommata heti julkaisupäivänä kun aikoinaan Mirror's Edge teki niin lähtemättömän vaikutuksen mihin ei kovin moni peli ole pystynyt.