Mirror's Edge Catalystin pelikuvatraileri pohjustaa Faithin tarinaa / Uutiset / pelaaja.fi

Mirror's Edge Catalystin pelikuvatraileri pohjustaa Faithin tarinaa

5.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
8
Mirror's Edge: Catalystin pelikuvatraileri pohjustaa Faithin tarinaa

Mirror's Edge Catalystiin paneuduttiin Electronic Artsin aamuisessa Gamescom-lehdistötilaisuudessa syvällisesti reilun pelikuvapläjäyksen muodossa.

Viisiminuuttinen pelikuvavideo seuraa pelin päähenkilö Faithin murtokeikkaa maataloustutkimuslaitos Elysiumin pääkonttoriin. Rakennusta tutkiessaan Faith huomaa maanviljelyn olevan vain kulissi Elysiumin todelliselle toiminnalle, mutta naisen nuuskintapuuhat keskeyttää mystinen, mustiin pukeutunut miekkonen.

Videolla nähdään aimo annos Mirror's Edgen omaperäistä parkourpelailua, ja myös pelin täysin aseeton taistelujärjestelmä tulee tutuksi Faithin pinkoessa pakoon tutkimuslaitokselta. Kahinat keskittyvät edellisen pelin tapaan pitkälti vihollisten mahdollisimman nopeaan ja tehokkaaseen lamauttamiseen pikaisen etenemisen mahdollistamiseksi.

Lavalle kavunneen tuottaja Sara Janssonin mukaan videolla nähty tarinatehtävä on tärkeä avainhetki nuoren Faithin elämässä – käännekohta, joka muuttaa naisen väliinpitämättömästä lainsuojattomasta sankariksi.

Mirror's Edge Catalyst ilmestyy 25. helmikuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

*Heittelee rahaa monitoriin*

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

Miirors Edge pelien arkkitehtuuri tyyli ja värien käyttö on aivan PER*****N kauniin näköistä!

Odottelen kyllä innolla tätä peliä! Toivottavasti pelattavuus on hyvä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tosi smoothia!

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kaunis kuin kukka kevät aamuna.

Käyttäjän Object422 kuva
Object422

Mirror's Edge on vieläkin yksi minun suosikkipeleistäni ja parkour näytti todella nätiltä.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Enpä ole pitkään aikaan nähnyt yhtä innostavaa ja odotusta sietämättömiin sfääreihin nostattavaa pelikuvaa! Rise of the Tomb Raiderin pakotetun ultraväkivallan nostattama pettymys eilen pyyhkiytyi pois, kun katsoin Faithin ihanan sulavan jäntevää parkour-liikkumista ja martial arts -osaamista, Niin pahuksen tyylikästä, mutta silti tuttua Mirror's Edgeä, tosin potenssiin ysiysi! Onneksi jotkut pelintekijät pysyvät uskollisena omalle tyylilleen ja visiolleen. Oi ihana helmikuu, kunpa olisit jo!

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Kyllä tää on pakko saada, näyttää niin siistiltä!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eiköhän tämäkin joskus tule pelattua vaikka ei erityisemmin sytytä. Ensimmäinen oli ihan hyvä pieni rynnistys mutta kestoltaan lähinnä jotain latauspelin luokkaa. Eikö itseäni jaksanut kiinnostaa kuin kahden läpipelauksen verran. Ei edes sitä jos ei olisi ollut sen verran lyhyt.