Mistä MMO-autopeli The Crew'ssa onkaan kyse? Uusi video opastaa / Uutiset / pelaaja.fi

Mistä MMO-autopeli The Crew'ssa onkaan kyse? Uusi video opastaa

22.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Ubisoftin The Crew -autopelin julkaisuun on enää aika reilu viikko, joten viimeistään nyt alkaa olla hyvä ottaa selvää, mistä pelissä onkaan kyse. Uusi pelin traileri auttaakin tässä varsin mainiosti.

Lähes kahdeksan minuuttia kestävällä uudella videolla Ubisoft käy läpi pääosan The Crew'n eri osa-alueista. Esittelyn saavatkin esimerkiksi siis niin pelin maailma, rakenne kuin myös sen tarjoamat kustomointimahdollisuudetkin, ja saadaanpa siinä ohessa pelistä ihmeteltäväksi myös läjäpäin tuoretta pelikuvaakin.

Eikä kannata myöskään unohtaa, että PlayStation 4:llä ja Xbox Onella The Crew saadaan vielä avoimeen beetatestiin ensi viikolla.

Täysiverinen kaahailu The Crew'ssa starttaa joulukuun 2. päivä niin PS4:llä, Xbox Onella, Xbox 360:llä kuin pc:lläkin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Manager kuva
Manager

Näyttää pahuksen hienolta. Taitaa olla pakko ostos PS4:lle ennen seuraavaa Gran Turismoa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En niin malta odottaa, että pääseen kaahaamaan lopullisessa versioissa kaikkien betojen jälkeen. Päädyin pc-versioon ihan siksi, että tuo vielä vallan mainiosti toimiva g25-rattini toimii siinä, mutta ei PS4:ssä ha kun kerran totesin varsin toimivaksi betan aikana muutenkin. Yhteisökin tulee varmasti olemaan pitkäikäisempi pc:llä. Plus mahdolliset tulevaisuuden modit.

Käyttäjän Th3Tuk3 kuva
Th3Tuk3

Tästä tulee mieleen vanhat Need For Speed-sarjan pelit. Upeen näkönen!

Nostoja