Mistä näitä verenimijöitä oikein sikiää? Jo kolmas Vampire: The Masquerade -videopeli paljastui tämän vuoden aikana / Uutiset / pelaaja.fi

Mistä näitä verenimijöitä oikein sikiää? Jo kolmas Vampire: The Masquerade -videopeli paljastui tämän vuoden aikana

4.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Pöytäroolipeli Vampire: The Masqueradesta ei ole puuttumassa videopelisovituksia ainakaan lähitulevaisuudessa. Aiemmin tänä vuonna julki on ehditty jo tuomaan niin Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 kuin The Council -seikkailupelin tehneen Big Bad Wolf -studion oma aiheeseen liittyvä projekti. Tällä viikolla jonon jatkoksi on nyt liittynyt Vampire: The Masquerade - Coteries of New York, jota työstää puolalainen Draw Distance.

Vielä loppuvuodeksi kaavailtu Coteries of New York on tarinavetoinen seikkailupeli, jossa päästään tutkimaan Camarilla- ja Anarchs-vampyyrien välistä konfliktia uutena verenimijänä. Hahmo päästään valitsemaan kolmen eri Camarillaan sidoksissa olevan vaihtoehdon joukosta, mikä vaikuttaa sankarin kykyihin, saatavilla oleviin sivutehtäviin, muiden hahmojen suhteutumiseen sekä yleiseen tarinankerrontaan. Tietysti päätöksiä päästään seikkailun varrella myös tekemään, ja loppuja on tarjolla useita erilaisia.

Ainakin aluksi Vampire: The Masquerade - Coteries of New Yorkia tehdään pc:lle ja Switchille. Muita alustoja on tarkoitus pohtia kuitenkin myöhemmin. Ajatuksena Draw Distancella olisi pelin varsinaisen julkaisun jälkeen laajentaa seikkailua vielä uusilla itsenäisillä tarinoilla, jotka voisivat auttaa kasvattamaan sen universumia.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

Ajatuksena Draw Distancella olisi pelin varsinaisen julkaisun jälkeen laajentaa seikkailua vielä lisäksi uusia itsenäisiä tarinoita, jotka voisivat auttaa laajentamaan sen universumia.

Melkoinen lause.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Damn, Paradox pistää lisenssin hyötykäyttöön, mutta itse on pakko nähdä pelikuvaa ennenkun osaan päättää mitä tämän kanssa tekisi.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Muutama vuosi sitten zombeja oli kaikissa peleissä. Ovatkohan vampyyrit seuraava villitys?

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus Refloni

Muutama vuosi sitten zombeja oli kaikissa peleissä. Ovatkohan vampyyrit seuraava villitys?

Toivottavasti.