Mitä ajattelit tehdä elokuussa? Suomalaisstudio Remedyn odotettu uutuus Control päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Mitä ajattelit tehdä elokuussa? Suomalaisstudio Remedyn odotettu uutuus Control päivättiin

22.03.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
25

Remedy on paljastanut tulevan toimintapelinsä Control julkaisupäiväksi 27. elokuuta, jolloin peli saapuu pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Odotetun pelin julkaisuikkunan tiedettiin olevan jo entuudestaan kesä, mutta tarkka päivämäärä paljastui, kun Microsoftin kauppapaikka julkaisi vahingossa sivuillaan myös pelin julkaisupäivän. Game Informer varmisti vuodon pitävyyden suoraan suomalaisstudiolta.

Remedyn uutukainen on yliluonnollinen toimintatrilleri, jossa pelaajat tutkivat toismaailmallisten olentojen valloittamaa virastorakennusta. 

Control julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 27. elokuuta.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Jos itse peli on on vähäänkään kuin tässä demossa, niin se jää valitettavasti kyllä osaltani väliin. Näyttävät toimintapläjäykset eivät jaksa kiinnostaa oikein viittä minuuttia kauempaa.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

En ainakaan pelaa Controllia :/ Pitää odottaa elokuuhu 2020 et pääsee pelaa sitä :(

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Riippuu mikä vuosi? Jos pitäisi 2019 osalta veikata, niin näyttää tarjonta loppuvuodelle melko laihalta. Pelaan siis luultavasti jotain viime vuosien helmeä. Esim. Hitman 2:ta en ole meinannut saada millään kunnolla alulle.

Tai sitten uudelleenpelaan jotain suosikkipeliä vuosien takaa. Ehkä hurahdan taas vaihteeksi johonki Paradoxin grand strategiaan. Victoria II olisi etenkin mukava taas revisiteerata.

Vuoden 2020 elokuussa saatan pelata Controlia, jos vielä jaksaa kiinnostaa.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

En ainakaan pelata tuota.

Käyttäjän Antn kuva
Antn

Tuota en ainakaan pelaa,minkään vuoden elokuussa.
Enkä minään muunakaan ajankohtana.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Control kiinnostaa kyllä paljonkin, tosin hiukan laimeaksi jäänyt Quantum Break on laskenut odotuksia Remedyn peleistä vaikka ei sekään omasta mielestäni ihan toivoton tapaus ollut. Kuitenkin tämän vuoden elokuussa ainoa kontrolli jota harrastan on itsekontrolli sillä Epic Storesta en aio tätä hankkia.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Metro 3 oli pakko saada heti pelattavaksi kusisesta yksinoikeus pelleilystä huolimatta, mutta kyllä tämä joutaa odottaa -80% aletta Steamistä sitten joskus.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Epicille annetaan rahaa vain hätätilanteessa. Outer Worldsin julkaisu on sellainen.

Käyttäjän Capt.Linssi kuva
Capt.Linssi

Vastaus otsikon kysymykseen: Nauttia kesästä!

Käyttäjän saapas95 kuva
saapas95

Ei viehätä mua ,turhaa pomppimista ja riehumista ilman sisältöä . Noiniinkuin etukäteen , voihan tarina olla vaikka kuinka hyvä mutta se olis kyllä yllätys . Alan Wake synkistely uppois mutta ei sitten taida olla niin myyvää enää...