Mitä haluaisit uuden sukupolven Rock Band -peliltä? Kehittäjät kaipaavat palautettasi

Harmonix mittailee taas pelaajien kiinnostusta Rock Band -sarjaa kohtaan. Tällä kertaa kysely on kuitenkin aiempaa yksityiskohtaisempi.

18.1.2015 05:11

Musiikkivetoisista peleistä tunnettu Harmonix on lyönyt käyntiin uuden kyselyn koskien Rock Band -sarjansa tulevaisuutta. Uudessa kyselyssä pelistudio utelee sekä pelaajien kokemuksia sarjasta kuin myös sitä, mitä he mahtaisivatkaan haluta uudelta, mahdollisesti jopa uusille alustoille suuntaavalta Rock Band -kokemukselta niin sen ominaisuuksien kuin saatavuudenkin osalta.

Kyselyyn löytää klikkaamalla tästä. Siihen vastaamisen ei pitäisi viedä edes viittä minuuttia.

Tämä on lyhyen ajan sisään toinen kysely, jonka Harmonix on järjestänyt Rock Bandiin liittyen. Viimeksi yhtiö kartoitti pelaajien mietteitä sarjasta heinäkuussa, joskin tuolloin kysely oli huomattavasti yksinkertaisempi ja se keskittyi selvästi vahvemmin pelaajien Rock Band -historiaan.

Ajoitus uuden kyselyn suhteen on mielenkiintoinen, sillä aiemmin tällä viikolla Harmonix toi uutta musiikkia pelisarjan Rock Band Music Store -latauskauppaan ensimmäistä kertaa 21 kuukauteen. Lieneekin siis selvää, että Harmonixia itseään voisi kiinnostaa palata taas vahvemmin vanhan hittipelisarjansa pariin.

Lisää luettavaa