Mitä jos eläintarhan pitäminen lähtee täysin hanskasta? Söpö mutta opportunistinen Let's Build a Zoo paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Mitä jos eläintarhan pitäminen lähtee täysin hanskasta? Söpö mutta opportunistinen Let's Build a Zoo paljastui

27.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Let's Build a Zoo, eläintarha, simulaatio, DNA, geenimuuntelu,

Oman eläintarhan rakentaminen ja pitäminen on hiljalleen mahdollista jälleen yhdessä pelissä, sillä Let's Build a Zoo on paljastunut. Singaporelaisen indiekehittäjä Springloadedin luomus on määrä julkaista Steamissa tulevan kesän aikana ja tuoda joskus tulevaisuudessa vielä myös Switchille ja PlayStationeille.

Yksinkertaiseen mutta söpöön 2D-grafiikkaan nojaava Let's Build a Zoo päästää luomaan tyhjästä tietysti oman eläintarhan, jossa huolta täytyy pitää niin eläinten hyvinvoinnista kuin tietysti asiakkaiden viihtyvyydestä. Erilaisia valmiita elukoita on tarjolla peräti 500, mutta mikäli se ei riitä, pääsee geenisäätelyn voimin luomaan myös erilaisia hybridielokoita. Jos rahanhimo pääsee ottamaan myös ylivallan, voi tarhassaan harrastaa jopa erilaisia hämäräbisneksiä. Vihiä on annettu jo ainakin siitä, että omista elukoistaan voi tarvittaessa jalostaa esimerkiksi käsilaukkuja ja pekonia.

Ohessa Let's Build a Zoon ensitraileri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.