Mitä jos Pokémon ja League of Legends yhdistyisivät? Tässä on Pokémon Unite / Uutiset / pelaaja.fi

Mitä jos Pokémon ja League of Legends yhdistyisivät? Tässä on Pokémon Unite

24.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Tencent, TiMi Studios, The Pokémon Company, Pokémon Unite, MOBA, Dota, League of Legends, mobiili, Switch, Pokémon, cross-play

Uusi yllättävä Pokémon-kokemus Pokémon Unite on paljastunut. Switchille ja mobiililaitteille kehitetyn ilmaispelin kuvaillaan tarjoavan verkossa käytäviä strategisia tiimiotteluita, mikä tarkoittaa käytännössä, että tulossa Pokémon-teemainen tulkinta suositusta MOBA-lajityypistä.

Pokémon Unitessa toisensa kohtaavat kaksi viisihenkist tiimiä, joiden jäsenet valitsevat kukin käyttöönsä yhden useista eri taskuhirviöistä. Otteluissa nämä lähtevät sitten pyydystämään pelialueella olevia villejä pokémoneja, joiden toimittaminen vihollisalueilta löytyviin palautuspisteisiin nettoaa näille pisteitä. Pelaajat voivat missä tahansa vaiheessa kuitenkin taistella suoraan myös toisiaan vastaan ja saada näin esimerkiksi vastapuolen edustajia tyrmättyä väliaikaisesti pois pelistä.

Tuttuun MOBA-tyyliin jokainen pelattava pokémon aloittaa ottelun tasolta yksi, mutta kehittyy vähitellen vahvemmaksi suorittamalla erilaisia asioita. Tämä tarkoittaa muun muassa uusien kykyjen saamista sekä tietysti kehittymistä toisiin aina vain vahvempiin muotoihin.

Uniten kehityksestä The Pokémon Companya avustaa pelijätti Tencentin TiMi Studios. Se on vastannut aiemmin myös suositun Arena of Valor -mobiilipelin työstämisestä.

Pelikuvaesittely Pokémon Uniteen saatiin tuoreessa Pokémon Presents -lähetyksessä. Samassa yhteydessä pelin vahvistettiin tukevan alustojen välistä moninpeluuta. Tiedossa ei silti vielä ole, milloin Pokémon Unite on määrä julkaista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kalastajamies kuva
Kalastajamies

Hyvin tehty pokemon company taas. Sanotaan viikon sitten iso peli tuleva täällä viikolla.

No tämä ei ole se iso peli. Olisi voineet vaan esittää viime viikolla, eikä minkälaista kohua olisi syntynyt.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis
Lainaus Kalastajamies

Hyvin tehty pokemon company taas. Sanotaan viikon sitten iso peli tuleva täällä viikolla.

No tämä ei ole se iso peli. Olisi voineet vaan esittää viime viikolla, eikä minkälaista kohua olisi syntynyt.

Tencent osti itselleen oman julkistusvideon.

Viimeviikolla tää olis auttamatta jäänyt Snapin jalkoihin.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Just, tämänkö takia piti viikko odottaa? Ymmärrän että Pokemon Snap vei edellisessä esittelyssä kaiken huomion ja tämä olisi ollut Cafe:n ja Smilen tapaan unohdettu juttu, mutta juuri siksi tälle ei olisi pitänyt antaa omaa presentaatiota ja kaikkea sitä hypetystä jonka kautta tahallaan saadaan ihmiset innostuneeksi, vaan että taas tulee uusi Free-to-play-peli puhelimelle joka suljetaan Pokemon Questin ja Duelin tapaan muutaman vuoden jälkeen.

Kaikki odotti Let's GO Johto-peliä, ehkä se julkistetaan ensi vuonna samaan aikaan, tänä vuonna Sword&Shield DLC:t vie huomion ja 2021 tarvitsee oman Pokemon-pelinsä. Ja hei, niihin aikoihin Pokemon GO pitäisi saada Gen 7-monsut...ja niiden joukossa sattui olemaan kehittyvä Legendaarinen Cosmog, vähän niinkuin Let's GO Pikachu/Eevee antoi mahdollisuuden napata kehittyvän Myyttisen Meltanin. Palaset alkavat loksahtaa kohdilleen!

PS: Switch on peilattu tuossa promokuvassa. Napit on vasemmalla puolella ja ohjaustatti oikealla, LOL.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19
Lainaus Brutal1ty

Kaikki odotti Let's GO Johto-peliä, ehkä se julkistetaan ensi vuonna samaan aikaan, tänä vuonna Sword&Shield DLC:t vie huomion ja 2021 tarvitsee oman Pokemon-pelinsä.

Taisi suurin osa odottaa Gen 4 -remakeja :') Noh, jos jotain hyvää pettymykseen niin heti rantautuneet meemit ovat hauskoja!