Mitä jos Pokémon päätyisi Castlevania-piirrossarjan tuottajan käsiin? The End of Pokemon -fanitraileri julkaistiin / Uutiset / pelaaja.fi

Mitä jos Pokémon päätyisi Castlevania-piirrossarjan tuottajan käsiin? The End of Pokemon -fanitraileri julkaistiin

19.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Castlevania-piirrossarjaa Netflixille tuottamassa ollut Adi Shankar on tarjonnut kumppaneidensa kanssa vaihtoehtoisen näkemyksen Pokémon-sarjasta. YouTubessa julkaistu The End of Pokémon -niminen fanitraileri yrittää käsitellä taskuhirviöiden maailmaa astetta synkemmällä tavalla kertomalla tarinan Ash Ketchumidys, joka Pikachun kuoleman jälkeen päättää ryhtyä pokémonien vapauttajaksi.

Animaatiosta on vastannut animointifirma Angry Metal Studios.

The End of Pokémon on osa Shankarin niin sanottua Bootleg Universe -sarjaa. Sarja koostuu vastaavanlaisista näytellyistä ja animoiduista lyhytelokuvista, jotka ottavat jonkin tunnetun viihdenimikkeen ja käsittelevät niitä erilaisista faninäkökulmista. Näitä ovat olleet esimerkiksi Power Rangersien kanssa synkistelevä Power/Rangers ja ikääntynyttä James Bondia seuraava In Service of Nothing.

Koottuna sarjan aiemmat osat löytää Shankarin YouTube-kanavalta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Haha! Aivan loistava!

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Enpä muista milloin väkivalta olisi naurattanut ja hätkähdyttänyt näin. Todella rohkea OMA näkemys Pokemonista. Varmasti menisin katsomaan leffateatteriin tämän. Jo nyt annan viisi tähteä!

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

No jopas oli taas edgyä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämän voisi jaksaa jopa katsoakin.

PS. Mikä tuo linkki on tuossa In service for nothingissa?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus zappah

PS. Mikä tuo linkki on tuossa In service for nothingissa?

Oli tullut näemmä pelkkä YouTube-ID ilman koko linkkiä. Nyt skulaa suoraan.

-Panu

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Olipa tähän saatu harvinaisen vähän Pokemon-tunnelmaa. Myös ontuva rytmitys. Ei kyllä houkuttele katsomaan sankarin muita sarjoja.

Käyttäjän Tylor kuva
Tylor
Lainaus Hayarigami

Olipa tähän saatu harvinaisen vähän Pokemon-tunnelmaa. Myös ontuva rytmitys. Ei kyllä houkuttele katsomaan sankarin muita sarjoja.

Tämä olikin eräänlainen "fani traileri" enkä usko Game Freakin ja Nintendon antavan oikeuksia tälläiseen. En ole toki nähnyt Shankarin muita tuomtamia sarjoja, mutta Netflixin Castlevania oli mahtava. Shankari taisi sanoa joskus, että hän haluasi tehdä Metroidin. Itse kyllä haluasin sen todellakin vilkaista.