Mitä kaikkea Star Wars Battlefront II:lla onkaan oikeasti tarjota? Uusi viisiminuuttinen traileri esittelee / Uutiset / pelaaja.fi

Mitä kaikkea Star Wars Battlefront II:lla onkaan oikeasti tarjota? Uusi viisiminuuttinen traileri esittelee

26.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Näyttelijä John Boyegan tähdittämä uusi Star Wars Battlefront II -traileri on saapunut. Noin viisiminuttinen video on tällä kertaa myös oikeasti siitä informatiivisemmasta päästä, sillä se käy käytännössä läpi, mitä kaikkea Battlefront II:lta voi odottaa sisällöllisesti.

Boyegan selostuksella traileri tuo näytille varsinkin Battlefront II:n eri pelitiloja aina yksinpelipuolesta erilaisiin moninpeliaktiviteetteihin. Sisällön määrästä noin yleensä video muistuttaa myös hihkaista, sillä edellistä peliä kritisoitiin kovasti nimenomaan juuri sen vähäisestä määrästä.

Julkaisunsa Star Wars Battlefront II 17. marraskuuta, minkä jälkeen siihen on luvattu tasaiseen tahtiin ilmaista lisäsisältöä. Ensi viikosta alkaen peliä voi kokeilla betamuodossa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Näyttää kyllä todella hyvältä, ei malttaisi odottaa.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Näyttää kyllä mahtavalta. Ainoa seikka johon peli voi kusta on tuo (ehkä)pay2win paketti pelleily, saas nähdä miten nuo vaikuttaa pelin tasapainoon. Tälläisiä kikkailuja saadan peleihin kun ihmisille ei kausipassit maistu, itse ottaisin mielummin ne passit jotka voi halutessaan jättää ostamatta on se kumminkin pienempi paha kuin jos peli on rampautettu mikromaksuilla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä gurgi

Näyttää kyllä mahtavalta. Ainoa seikka johon peli voi kusta on tuo (ehkä)pay2win paketti pelleily, saas nähdä miten nuo vaikuttaa pelin tasapainoon. Tälläisiä kikkailuja saadan peleihin kun ihmisille ei kausipassit maistu, itse ottaisin mielummin ne passit jotka voi halutessaan jättää ostamatta on se kumminkin pienempi paha kuin jos peli on rampautettu mikromaksuilla.

Riippuu vähän että mitä ne mikromaksut ovat ja mitä niillä voi ostaa sekä tietenkin siitä, mitä on peruspelissä ja mitä taas saa kausipassilla ja mitä se maksaa. Ei se nyt suoraan mene vain niin, että "kausipassit = hyvä, mikromaksut = huono". Täysin kosmeettinen kama on ihan sama vaikka olisikin mikromaksuilla mutta onhan se nyt fakta että pelaajia on enemmän jos ei jaeta porukkaa erillisiin osiin karttoja myymällä. Kaiken huipuksi tämän pelin ykkösosa taisi olla melkoinen rampa perusmuodossaan ja loppu myytiin passilla. Sekö nyt sitten oli se parempi vaihtoehto?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Itse en kelpuuta kumpaakaan. Mikromaksut ja kausipassit voi molemmat mennä helvettiin. Ostan pelin alennuksesta yksinpeliä varten, koska arvasin, että moninpeli tarvii jotenkin pilata.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä zappah

Lainaus käyttäjältä gurgiNäyttää kyllä mahtavalta. Ainoa seikka johon peli voi kusta on tuo (ehkä)pay2win paketti pelleily, saas nähdä miten nuo vaikuttaa pelin tasapainoon. Tälläisiä kikkailuja saadan peleihin kun ihmisille ei kausipassit maistu, itse ottaisin mielummin ne passit jotka voi halutessaan jättää ostamatta on se kumminkin pienempi paha kuin jos peli on rampautettu mikromaksuilla.Riippuu vähän että mitä ne mikromaksut ovat ja mitä niillä voi ostaa sekä tietenkin siitä, mitä on peruspelissä ja mitä taas saa kausipassilla ja mitä se maksaa. Ei se nyt suoraan mene vain niin, että "kausipassit = hyvä, mikromaksut = huono". Täysin kosmeettinen kama on ihan sama vaikka olisikin mikromaksuilla mutta onhan se nyt fakta että pelaajia on enemmän jos ei jaeta porukkaa erillisiin osiin karttoja myymällä. Kaiken huipuksi tämän pelin ykkösosa taisi olla melkoinen rampa perusmuodossaan ja loppu myytiin passilla. Sekö nyt sitten oli se parempi vaihtoehto?

No ilman kausipassia kyse ei luonnollisesti ole enää mistään kosmeettisesta lisästä, kuten esim BF1:ssä jossa on kausipassi pitämässä pelin tasapainossa, jostain ne menetetyt kausipassi rahat on takaisin saatava.
Se että Dicen Battlefront oli "rampa" ei johtunut kausipassista, vaan koska kyseessä oli heidän ensimmäinen SW-peli ja hyvin se itsellä toimi ilman kausipassia ja enemmän eri pelialustat niitä pelaajia jakaa kuin kausipassit, joten mistään jakamisesta on turha kitistä, niin kauan kuin konsolinvalmistajat jakaa ihan itse ne pelaajat.

Ja kyllä kausipassi on mielestäni parempi vaihtoehto kuin loottiboxseista tippuvat P2W-esineet.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Oikeasti sillä ei ole mitään tarjottavaa. Ensimmäinen oli sellaista scheissea, että olisi mennyt konkurssiin ilman nimikettä ja urpoja faneja. Jokainen joka tuon täyteen hintaan uudelleen ostaa, pitäisi ampua liian idioottina.