Mitä kuuluu Beyond Good and Evil 2:lle? Tuore videopäiväkirja paljastaa uutta infoa / Uutiset / pelaaja.fi

Mitä kuuluu Beyond Good and Evil 2:lle? Tuore videopäiväkirja paljastaa uutta infoa

11.12.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Ubisoft julkaisi viikonloppuna tunnin mittaisen striimin Beyond Good and Evil 2:n tuotannosta, josta saatiin kuulla uutta tietoa.

Michel Ancelin luotsaama projekti on tekijöiden mukaan edelleen melko varhaisessa vaiheessa, mutta tuotannossa olevien määrä on triplaantunut sitten E3 2017:ssä nähdyn vilkaisun. Parhaillaan studio työstää kiireisenä aitoa, elävää kaupunkia peliin.

Tekijät vahvistivat samalla Beyond Good and Evil 2:n olevan virallisesti esiosa, joka paljastaa joitain salaisuuksia ensimmäisestä osasta tutusta Jadesta.

Tämän lisäksi peliin ollaan lisäämässä myös jonkinlainen moninpeli, joskin pääpaino on perinteisessä yksinpelattavassa kerronnassa. Tuottaja Guillaume Brunier kuitenkin paljasti, että ”osana tarinaa on myös tarina, jonka pelaaja kertoo, kun hän tapaa ja pelaa ystäviensä kanssa”.

Tekijöiden mietteitä sekä uutta pelikuvaa pelistä voi katsoa alla olevalta videolta.

Beyond Good and Evil 2:lle ei ole vielä julkaisuikkunaa tai alustoja.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

On hienoa että Ubisoft antaa tiimille kunnolla aikaa pelin kehittämiseen. AAA-pelit tuntuvat olevan järjestäen yksinkertaisempia putkijuoksuja, joten hyvä että löytyy edes muutama sellainen kehityksessä oleva peli, jotka onnistuessaan asettavat riman uudelle tasolle.