Mitä mieltä sinä olet... Conan Exilesista? / Uutiset / pelaaja.fi

Mitä mieltä sinä olet... Conan Exilesista?

18.05.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
Mitä mieltä sinä olet... Conan Exilesista?

"Mitä mieltä sinä olet..." on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa pääosaan lukijoiden keskustelun ja mielipiteeet ajankohtaisista peleistä.

Conan-barbaari teki vihdoin ja viimein täysiverisen paluun, kun Conan Exiles sai täysiverisen julkaisunsa kuun alussa. Peli on roikkunut pelaajien kiikareissa jo tammikuussa 2016 asti, kun se julkistettiin maailmalle, minkä lisäksi peli nautti suosiosta varhaisjulkaisuna jo viime vuoden puolelta asti. Nyt peli on kuitenkin saanut täysiverisen julkaisunsa miljoonamyyntien kera.

Pelimedia on ottanut Conan Exilesin valmiin version haalein miettein. Kirjoitushetkellä pelin Metacritic-keskiarvo on 70 pistettä sadasta pc:llä ja 71 pistettä PlayStation 4:llä. Xbox One -versiolle ei vuorostaan ole kertynyt Metacritic-arvosanaa. Pelaaja-lehden arvostelu nähdään kesäkuun alussa ilmestyvässä numerossa 189, johon barbaarin seikkailut arvostelee Paavo Niskala.

Nyt, kun useimmat pelin hankkineet ovat saaneet uppoutua rauhassa pelin pariin, haluamme kuulla teidän mielipiteenne.

Kirjoita omat kokemuksesi tai arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Pelannut 80 tuntia julkaisun jälkeen, erinomainen selviytymispeli bugeista ja selvästä keskeneräisyydestä huolimatta. Osakkeenomistajat kun ilmeisesti kovalla kädellä pakottivat Funcomia laittamaan pelin ulos as-is vaikka työtä olisi selvästi ollut vielä reilusti jäljellä.

Onneksi näköjään kuitenkin myynyt melko hyvin niin luulisi päivittelemisen jatkuvan tulevaisuudessa. Suosittelen muuten että jos joku tätä lukeva meinaa kokeilla pelaamista niin nappaa pari kaveria mukaan ja menee EPÄVIRALLISELLE PVE-C servulle. Virallisilla kun ei ole minkäänlaista moderointia ja grieffaaminen tuhoutumattomilla rakennuksilla on vähintäänkin sietämätöntä. Peliä pelaa kyllä yksinkin mutta silloin suosittelen sooloservua ja asetusten muokkaamista niin että materiaalia saa grindaamisesta ainakin tuplasti tavallista enemmän, ellei tietty halua käyttää 50 tuntia raudan kaivamiseen.

Käyttäjän Jamooon kuva
Jamooon

Pelannut vasta viikon, mutta tykkään kun hullu puurosta. Kerrankin peli eli lopu 2 päivän pelailun jälkeen.. joo bugeja löytyy, mutta porukassa pelatessa ne tuntuu olevan pelin piristävä.. hauskaa ollaan pidetty. Hyvä hankinta

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

En nettipeleistä piittaa ja tänkin tilasin vain koska Conan mutta mitä testailin PS4 versiota niin hauskanolonen peli kuhan päivittävät eka. Bugeja on todella paljon ja kun ruudulla sattuu hyppeleen jänis niin peli muuttuu pleikkarilla diashowksi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En maksaisi mitään.

Toivottavasti modiskene tekee pelistä vielä kokemisen arvoisen.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Jo pelkkänä Conan fanina tämä oli pakko-ostos, mutta olen tykännyt pelistä todella paljon. Varsinkin kaveri porukalla tämä on erittäin mukavaa ajanvietettä, vaikka välillä ruudunpäivitys ikävästi tipahtelee ja muutamat bugit vaivaavat.

Nostoja