Mitä mieltä sinä olet... NHL 15:stä? / Uutiset / pelaaja.fi

Mitä mieltä sinä olet... NHL 15:stä?

20.09.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
14

NHL-pelisarja pistää Suomen pelimyyntilistat joka vuosi uusiksi. Tämän vuoden versiota on vahdattu ennakkoon erityisen tarkasti, jättihän sarjaa tekevä EA Sports vielä viime vuonna uuden sukupolven version vielä tekemättä. NHL 15 on ensimmäinen uudelle sukupolvellekin saapuva virtuaalilätkä, minkä ansiosta se varmasti kiinnosti enemmän myös harvemmin lätkäpelejä pelaavia.

Innostus kuitenkin tuntui laantuvan, kun verkkoon kantautui ensimmäiset raportit uuden sukupolven versuin karsituista pelimuodoista. Lista sen kuin kasvoi ajan myötä, ja lopulta EA Sports paikkaili tilannetta ilmoittamalla tukun ilmaista lisäsisältöä peliin.

Nyt kaupoista löytyvään änäriin on ehditty tutustua jo hieman yli viikon verran, ja osa pelimediasta on antanut NHL 15:lle tuomionsa. Ristiriitainen vastaanotto näkyy selkeästi arvostelujen keskiarvoa mittaavissa verkkopalveluissa:

Metacriticissä NHL 15 on napannut kirjoitushetkellä 60 pistettä sadasta PlayStation 4:llä ja 62 pistettä Xbox Onella, kun taas Gamerankings-sivustolla arvostelukeskiarvo on 59,92 prosenttia PlayStation 4:llä ja 66,15 prosenttia Xbox Onella. Pelaajan arvostelu julkaistaan lokakuun Pelaaja-lehdessä 145, joka ilmestyy lokakuun ensimmäisellä viikolla.

Nyt, kun innokkaimmat pelaajat ovat ehtineet napata pelin testattavaksi, haluamme kuulla sinun mielipiteesi. Onko peli niin hirveä kuin arvostelut antavat ymmärtää? Tarvitsetko lainkaan karsittuja yksityiskohtia?

Kirjoita omat kommenttisi ja arvostelusi joko alla olevassa uutiskommenteissa!

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän akitus kuva
akitus

Miten 60 on ristiriitainen vastaanotto?

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn
Lainaus käyttäjältä akitus

Miten 60 on ristiriitainen vastaanotto?

Koska suurin arvosana on 80 ja pienin 40 eli vaihteluväli on melko suuri, sekä varsinaisissa arvosteluissa että käyttäjäarvosteluissa.

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Kumma homma miten multiplattareissa Xboxilla on järestään aina paremmat arvosanat ku Pleikalla.

Käyttäjän mäntti kuva
mäntti
Lainaus käyttäjältä Kukko

Kumma homma miten multiplattareissa Xboxilla on järestään aina paremmat arvosanat ku Pleikalla.

Koska multiplatterit ovat boxilla parempia verrattuna boxin yksinoikeuksiin?

Aisaan. Tekisivät änäristä kuukausimaksullisen pelin, vaikka 3-4€/kk. Lisäyksiä, päivityksiä yms. tipahtelis ympäri vuoden. Pari kertaa vuodessa isompi päivitys jossa pelimekaniikan muutokset ja hienosäädöt.

Käyttäjän samojedi kuva
samojedi

Paska peli koska ainakaan Xbox Onella ei voi pelata kaverin kanssa netissä, samalla puolella siis. Kaverilla testasin, ehkä parin vuoden päästä voisi ostaa (next-gen konsolin), Wii U kiinnostaa paljon enemmän tällä hetkellä ja sen ostan ensin.

Käyttäjän Vngames00 kuva
Vngames00

NHL 15 on ps3 melkeen samanlainen kuin NHL 14

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko
Lainaus

Koska multiplatterit ovat boxilla parempia verrattuna boxin yksinoikeuksiin?

Vai olisiko syynä paremmat serverit, paremmin onnistunut porttaus ja parempi ohjattavuus?

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Omasta mielestä on mahtava! Itseä ei haittaa että joitain pelimuotoja jäi pois kun en pelaisi muutenkaan niitä. Pelaan vaan HUT:a.

annan tälle 90 pistettä. :)

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Täyttä kuraa last genil.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Itse jääkiekon pelaaminen on hauskempaa kun koskaan uudella genillä. Ds4 on erityisen hyvä ohjain änärin pelaamiseen. Karsituista pelitiloista huolimatta itse lätkä on huipputasoa ja erittäin virkistävä tämä NHL 15 PS4:llä.