”Mitä mieltä sinä olet…” on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa pääosaan lukijoiden keskustelun ja mielipiteeet ajankohtaisista peleistä.

Studio Ghiblin kanssa yhteistyössä rakennetun Ni no Kuni -japanilaisroolipelin seuraajaa on antanut odotuttaa itseään. Vuoden 2015 PlayStation Experience -tapahtuman yllätyspaljastus muovaa satumaista seikkailua valtakunnallisiin mittoihin, sillä Level-5 painottaa jatko-osassa nuoren kuninkaan elämää.

Vaikka Studio Ghibli ei varsinaisesti ole osallistunut jatko-osan tekoon, on mukana lukuisia ghibliläisiä uusimassa ensimmäisestä pelistä tutun roolinsa. Näihin lukeutuu studion pitkän linjan hahmosuunnittelija Yoshiyuki Momose ja säveltäjä Joe Hihashi. Pelin saatiin kauppoihin viime viikolla, ja innokkaimmat ovat jo ehtineet saada jalansijan kuningas Evanin seikkailuun.

Pelimedialta peli on saanut monin paikoin positiivisen vastaanoton. Kirjoitushetkellä pelin Metacritic-keskiarvo onkin huomattavat 85 pistettä sadasta. Ensi viikolla ilmestyvään huhtikuun Pelaaja-lehteen satuseikkailun arvostelee Panu Saarenoja ja vaihtopelaajana Miikka Lehtonen.

Nyt, kun pelimedia on suurimmaksi osaksi saanut sanottua sanottavansa, haluamme kuulla teidän mielipiteenne. Onko alkuperäisen pelin taika tallella? Lumoaako uudistunut seikkailu uudet tulokkaat?

Kirjoita omat kokemuksesi tai arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

 

Lisää luettavaa