Mitä mieltä sinä olet... Super Smash Bros. Ultimatesta? / Uutiset / pelaaja.fi

Mitä mieltä sinä olet... Super Smash Bros. Ultimatesta?

15.12.2018 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
8
Mitä mieltä sinä olet... Super Smash Bros. Ultimatesta?

"Mitä mieltä sinä olet..." on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa pääosaan lukijoiden keskustelun ja mielipiteeet ajankohtaisista peleistä.

Vuosi on jo lopuillaan, mutta parahiksi kuusen alle ennättää vielä muutama uusi pelijulkaisu. Näistä kenties monumentaalisin on Nintendo Switchin Super Smash Bros. Ultimate, joka on klassisen mätkintäsarjan ensiesiintyminen nykyisellä konsolisukupolvella. 

Nimensä mukaisesti Super Smash Bros. Ultimate lupaa olla monilla tavoin sarjan tähänastinen huipentuma. Peli tuo takaisin kaikki aiemmissa osissa nähdyt hahmot, ja lisääkin on ajan mittaan luvassa. Tapella voi lähes missä konsolikonfiguraatiossa tahansa, ja jopa vanhat kunnon GameCube-ohjaimet voi kaivaa kaappien perukoilta peliä varten.

Fanien lisäksi sarjan vahvasta paluusta on iloinnut myös media. Super Smash Bros. Ultimaten Metacritic-keskiarvo on varsin vaikuttava 93 pistettä sadasta, ja sitä on yllytty ylistämään useammalla taholla jopa sarjan parhaaksi osaksi. 

Nyt, kun ensimmäiset pelaajat ovat jo päässeet palaamaan taisteluareenoille, haluamme kuulla teidän mielipiteenne. Onko peli Smash-sarjan kruununjalokivi, vai kaipaatko takaisin vanhojen osien pariin? Huimaako sisällön määrä päätä, vai onko tarjontaa juuri tarpeeksi?

Kirjoita omat kokemuksesi tai arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jr11 kuva
jr11

Sama paska mikä nähtiin jo Wii U:lla.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Smash ei ole oikea tappelupeli.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Niin paljon parempi kuin Wii U:lla. Paljon pieniä ja isoja muutoksia, sekä paras tappelupeli mitä ikinä pelannut.
Kannattaa hankkia!

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

En olisi uskonut että mikään peli onnistuu itselläni katkaisemaan RDR2:n pelaamisen mutta niin vain viimeinen viikko on mennyt lähes kokonaan tätä hakatessa. Hieno peli.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami
Lainaus snaketus

Smash ei ole oikea tappelupeli.

... ja juuri Smashin kaltaisten pelien takia moni ei enää "oikeisiin tappelupeleihin" halua koskeakaan.

Vielä en ole saanut peliä, mutta 9 yötä!

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell
Lainaus snaketus

Smash ei ole oikea tappelupeli.

Kiitos tiedosta, en ollutkaan nähnyt tällaista kommenttia koskaan. Ja kyllä, Smash ei koskaan ollut normaali taistelupeli, vaan edustaa erillistä aligenreä nimeltä "platform fighter". Mitä sitten?

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Hmm, itse en kokenut pelatessani eroa Wii U -versioon yhtä suurena kuin eroja aiempien osien välillä, mutta onhan tämä silti taattua laatua.

Snaketukselle tuntuu koko tappelupelien genre olevan aika tuntematon kun herra mehustelee muna kovana Soul Caliburia samalla väittäen, ettei teknisyydestään ja meta-gamestaan tunnettu pelisarja ole osa kyseistä genreä. Nice.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Alkuun olin kieltämättä hieman pettynyt, sillä hahmoja oli liian vähän ja uusien avaaminen tuntui hieman vaikealta. Nopeaa homma silti oli aiempiin osiin verrattuna. Hankin kausipassin ja jossain vaiheessa myös maksan nettipelistä. Yksinpeliin en ole ehtinyt edes koskea, joten innolla odotan saadaanko Subspace Emissary kakkonen vai jotain paljon parempaa. Paras Smash on ollut varmaan Melee (siitä syystä, että oli minulle ensimmäinen). Huonoin valitettavasti 3DS:n versio ja Wii U:n oman ohitin täysin.

Nostoja