Mitä mieltä sinä olet... Warhammer: Vermintide 2:sta? / Uutiset / pelaaja.fi

Mitä mieltä sinä olet... Warhammer: Vermintide 2:sta?

14.03.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Mitä mieltä sinä olet... Warhammer: Vermintide 2:sta?

"Mitä mieltä sinä olet..." on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa esiin lukijoiden keskustelua ja mielipiteitä ajankohtaisista peleistä.

Warhammer-kansan oma Left 4 Dead, eli Vermintide, sai viime viikolla jatkoa pc:llä. Alkuperäinen peli (joka taannoin esiteltiin ensimmäisenä maailmassa Pelaaja-lehdessä!) otettiin varsin positiivisesti vastaan, joten monet ovat olleet erityisen kiinnostuneita Warhammer: Vermintide 2:n suhteen pelin lokakuisesta julkistuksesta asti.

Ruotsalaisen Fatsharkin kehittämä Vermintide 2 vie yhteistyötä vaativan toimintakaavan Bretonnian rajalla sijaitsevaan Helmgartin kaupunkiin, minkä lisäksei skaven-rotat saavat rinnalleen kaaossoturit. Jatko-osassa hahmovalikoima on kasvanut viiteen, ja niillä on valittavanaan 15 eri urapolkua. Viime viikolla julkaistu pc-versio onkin selkeästi kiinnostanut, sillä peliä on myyty vajaassa viikossa jo puoli miljoonaa kappaletta. Peli saapuu myöhemmin tänä vuonna myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Kirjoitushetkellä pelin yhdeksään arvosteluun pohjautuva Metacritic-arvosana on 78 prosenttia sadasta, minkä lisäksi muun muassa pisteistä luopunut Eurogamer-sivusto on antanut pelille suositusleiman. Huhtikuun Pelaaja-lehteen 187 pelin arvostelee Miika Huttunen.

Nyt, kun peli on ollut viikon pc-kansan testattavissa, haluamme kuulla teidän mielipiteenne. Onko jatko-osa parantunut  ja laajentunut riittävästi? Onnistuuko se viihdyttämään muitakin kuin Warhammer-fanaatikkoja? Toimiiko yhteistyö saumattomasti?

Kirjoita omat kokemuksesi tai arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gigabitti kuva
Gigabitti

30 tuntia pelanneena voin sanoa, että peliä on parannettu kyllä lähes jokaisella saralla ykköseen nähden. Uravaihtoehdot tuntuvat jokaisella hahmolla erilaiselta ja muuttuu pelitapaa. Graafisesti peli on todella nätti ja pyörii todella hyvin. Monta kertaa tulee pysähdyttyä katsomaan maisemia. Musiikki on myös sopivan intensiivistä kovimmassa ryskeessä.

Taistelu on samaa rautaa mitä ensimmäisessä, lyönneissä tuntuu todella olevan painoa kun rotat ja kaaoksen pojat lentävät kaaressa ison sotavasaran iskusta.

Pieniä lapsuksia kuitenkin löytyy, esimerkiksi missä on restart jos/kun tehtävä menee reisille? Lisäksi p2p-yhteys aiheuttaa joillekin ongelmia, mutta dedikoidut servut ovat tulossa onneksi.

Vahva suositus tälle pelille.

Käyttäjän Drago82 kuva
Drago82

Loistavaa mättöö.
Bointseja 8/10

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Ykkönen oli 3euron ostoksenakin hukka ostos, niin eipä tätä tarvi edes kokeilla. L3ft 4 d3ad mielummin tänne kiitos, eikä tälläistä kuppaista kopiota.