”Mitä mieltä sinä olet…” on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa pääosaan lukijoiden keskustelun ja mielipiteeet ajankohtaisista peleistä.

Vielä jokusia vuosia sitten Yakuza-fanit saivat odottaa jännityksellä, julkaistaanko sarjan seuraavaa osaa lainkaan lännessä. Kulttisarja on saanut nyttemmin paremmin jalansijaa lännessä PlayStation 4:llä, ja  sarjan parissa pidempään roikkuneet saivat vihdoin pelihyllyynsä Kazuma Kiryun tarinan päätösluvun, Yakuza: 6: The Song of Lifen.

Täysin uudella pelimoottorilla rakennettu peli on käytännössä ensimmäinen pelkästään PS4:lle rakennettu osa, minkä myötä japanilainen rikosdraama, älyvapaat sivutarinat ja monipuoliset minipelit ovat saaneet uutta maalia pintaan. Kamurochon tutuille kulmille ja Hiroshimassa sijaitsevan Onomichin kylään vievä päätösluku onkin otettu vastaan posiitivisin mielin pelimediassa.

Kirjoitushetkellä Yakuza 6: The Song of Lifen Metacritic-keskiarvo on 83 pistettä sadasta, ja myös allekirjoittanut antoi pelille Pelaaja-lehden arvostelussa 8/10 pistettä. Kyseisen arvostelun verkkoversio saapuu luettavaksi Pelaajalehti.comiin loppuviikosta.

Nyt, kun useimmat pelin hankkineet ovat saaneet tarinan ja kasapäin sivuseikkailuja päätökseen, haluamme kuulla teidän mielipiteenne. Saako Kiryun tarina ansaitsemansa päätöksen? Mikä sivutehtävistä ja minipeleistä iskee eniten? Alkavatko Kamurochon kotikulmat tuntua jo liiankin tutulta?

Kirjoita omat kokemuksesi tai arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Lisää luettavaa