Mitä yhteistä on possulla ja örkillä? Kesän pelileffoille uudet trailerit / Uutiset / pelaaja.fi

Mitä yhteistä on possulla ja örkillä? Kesän pelileffoille uudet trailerit

27.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Mitä yhteistä on possulla ja örkillä? Kesän pelileffoille uudet trailerit

Kevään lähestyminen tuo mukanaan tuoreita maistiaisia tulevan kesän hittileffoista.

Tällä viikolla uutta materiaalia on nähty niin Rovion Angry Birds –animaatioelokuvasta kuin Blizzardin odotetusta Warcraft-toimintaspektaakkelistakin. Vihaiset linnut näyttäytyvät nyt ensi kertaa teatterinäyttöön tarkoitetulla, kokopitkällä trailerilla, kun Warcraftin örkeille puolestaan on omistettu vihdoin oma televisiomainos.

Vaikka elokuvat eivät paini hengeltään edes samassa liigassa, kumpikin pikainen pläjäys antaa hyvän käsityksen siitä, millaisella viihteellä pelikansaa hellitään kesän ensihelteillä.

Kummatkin trailerit voi katsastaa suoraan alta.

Angry Birds saapuu Suomessa teattereihin 13. toukokuuta, ja Warcraft puolestaan seuraa perässä 10. kesäkuuta.

Lähde: IGN, PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Pehmeää vai kovaa? Mitä väliä kun on peleistä kyse :D. Itseä kiinostaa loppu vuoden Assasins creed leffa eniten. Toivottavasti tekevät sen pelillisesti tunnistettavaksi, mutta kuitenkin elokuvan ehdoilla, koska kysesähän on elokuva eikä quick time-event peli.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eiköhän nämä joskus tule katsottua mutta ei teatteriin asti jaksa vaivautua. Ei erityisesti nykyisillä lippujen hinnoilla.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Ehdin jo ajatella tuota Angry Birdsin traileria katsellessa, että "Tämähän on huomattavasti parempi kuin se aikaisempi traileri. En silti ole todellakaan menossa katsomaan tota leffaa, mutta ei tää traileri ole nyt NIIN hirveä kuin se aiempi versio."

Mutta sitten tuli se kotka-kohtaus
IMAGE(http://rs225.pbsrc.com/albums/dd205/Decrepitbeef/Facepalm.jpg~c200)

Jee jee, pissa-pylly-slapstick-huumoria, jee! Oikeasti, jos vihaiset tirpat eivät vielä ole pläsähtäneet täydellistä mahalaskua asfaltille, niin eiköhän homma hoidu pois päiväjärjestyksestä viimestään tämän leffan ilmestyessä leffateattereihin. Siellä ne kaikista pienimmät kersat sitten hihittävät salissa kaikille noille tyhmille tuhnuvitseille heidän vanhempiensa kiemurrellessa tuskistuneina penkeissään ja leffakriitikoiden järsiessä poppareita lopen tylsistyneenä.

Ja mitä Warcraftiin tulee, tuo traileri ei kolahtanut minuun sitten mitenkään. Koko touhu vaikutti varsin perus-geneeriseltä fantasiahutulta, mutta toisaalta, enhän minä ole sarjan pelejä edes pelannutkaan. Kyllä, kyseessä on pelileffa ja kyllä, Warcraft on juurikin niin old skool fantasia-kamaa kuin olla ja voi. Mutta tästä ennakko-asennoitumisesta huolimatta, odotin silti edes jotain pientä kiinnostuksen piikkiä tuota traileria katsoessa... mutta sitä ei koskaan tullut. Tai no, ajattelin lähinnä, että "Voisihan tän jopa katsoa ilmaiseksi töllöstä, mikäli se sinne tulee, mutta eipä sitten muuten." eli rima ei koskaan noussut ruohonjuuritasoa korkeammalle.

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Suomen tulevaisuus riippuu Angry Birdsin menestyksestä. Onnistuessaan kyseessä voi olla vuoden 1995 jääkiekon maailmanmestaruuden voittamisen veroinen juttu, jolla Suomi nousee lamasta, Epäonnistuessaan suomalaisten itsetunto ei nouse vuosiin. Miettikää nyt mitä ne meistä ajattelisi.

Nostoja