Mitäs jos velhoja olisi olemassa ja ne taistelisivat rikollisuutta vastaan? Tässä on Tactical Breach Wizards / Uutiset / pelaaja.fi

Mitäs jos velhoja olisi olemassa ja ne taistelisivat rikollisuutta vastaan? Tässä on Tactical Breach Wizards

12.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Gunpoint- ja Heat Signature -kehittäjä Tom Francis kumppaneineen on tuonut julkisuuteen seuraavan pelihankkeensa. Vielä hyvin varhaisessa vaiheessa muotoaan hakee Tactical Breach Wizards, joka nimensä mukaisesti on käytännössä taktikointipeli murtautumiskykyisistä velhoista.

Francis on tarjonnut ensimmäisen vilauksen peliinsä uudella videolla, joka näyttää aikalailla kaiken, mitä pelistä on saatu tähän mennessä valmiiksi. Pelin ytimen muodostavat pienen mittakaavan vuoropohjaiset taistelut, joissa erilaisiin erikoisjoukkojen varustukseen sonnustautuneet velhot taistelevat rikollisia vastaan. Francisin toiveena ei ole niinkän tehdä Tactical Breach Wizardsista vaikeaa peliä, vaan tarjota mielenkiintoisten kykyjen kautta monipuolisia ja tyylikkäitä keinoja jakaa oikeutta.

Rakenteeltaan Tactical Breach Wizardsista on suunniteltu noin kahdeksan tunnin mittaista tarinavetoista kokemusta. Mukaan luvataan kyllä jonkin verran haarautuvaa dialogia ja valintoja hahmojen varusteiden suhteen, mutta esimerkiksi minkäänlaista roguelike-tyylistä kikkailua satunnaisuuden ja lopullisten kuolemien suhteen ei kannata peliltä ainakaan tällä hetkellä odotella.

Tactical Breach Wizardsin varhaisesta luonteesta johtuen Francis ei osaa vielä sanoa, milloin peli voisi valmistua.  Tämän aiempien pelien tavoin se on työn alla ainakin näin aluksi pc:lle.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vaikuttaa mukavalta teokselta! Täytyy laittaa muistilistoille. Toivottavasti saisivat konsoleillekin tämän. Näytti nyt jo hyvältä eikä haittaisi vaikka olisi ulkonäöltään ja UI-elementeiltäänkin tuollainen myös valmiina.

Mutta mistä lähtien priest on ollut sama kuin wizard?

Nostoja