Miten nätti PS4:n The Order: 1886 lopulta onkaan? Ota selvää uudella kuvaustilalla / Uutiset / pelaaja.fi

Miten nätti PS4:n The Order: 1886 lopulta onkaan? Ota selvää uudella kuvaustilalla

14.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Valokuvaustiloista näyttää muodostuvan aina vain vakituisempi osa PlayStation 4 -pelien ominaisuustarjontaa. The Last of Us Remasteredin, Driveclubin ja Infamous: Second Sonin ohella Sonyn peleistä seuraavaksi sellaisen on saamassa The Order: 1886, kiitos pelin uusimman päivityksen.

Valokuvaustilan myötä The Orderin toiminnan voi jatkossa pysäyttää koska vain DualShock 4:n kosketuslevyn avulla, mikä tarjoaa mahdollisuuden ihastella pelin ympäristöjä, hahmojamalleja ja efektejä kaikessa rauhassa. Kuvaustilassa pelaajat voivat myös tavanomaista vapaammin pyöritellä kameraa ympäri pelialueita ja vaihdella halutessaan myös esimerkiksi pelin värimaailmaa.

Esimerkin kuvaustilan toiminnasta voi katsastaa alta lyötyvästä videosta. Pelaaja-lehden arvostelun The Order: 1886:sta voi vuorostaan lukaista tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Loistava uutinen. Peliin tulee lisää pituutta tämän myötä ja nyt sen menee varmasti jo läpi about viidessä tunnissa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse olen nyt chapter 4:ssä menossa ja aikaa mennyt ~4 tuntia. Pelaan nykyisin melkein jokaisen pelin vähintään hard-vaikeustasolla ja tutkin aika lailla joka paikan. Hard sen vuoksi kun nykyisin peleissä se tuntuu itselleni normaalilta. En puolustele pelin pituutta mutta kuten aina ennenkin, on pelityylillä SUURI merkitys pituuteen.

Mitä tuosta nyt muuten voi sanoa tuon about kolmasosan pelanneena niin onhan tuo ihan helvetin upea näköinen. Videoita on vain aika paljon kun välillä sitä on pitempiä pätkiä kuin mitä ehtii pelata välissä. Itsessään videot ovat ihan mielenkiintoista settiä mutta olisi mukava välillä tehdä itsekin jotain. Aika outoa että Beyondin suhteen se pelaamattomuus ei haitannut mutta tässä välillä turhauttaa. Ehkä odotin tältä vähän enemmän pelattavaa kun taas Beyondin tiesin olevan lähinnä interaktiivinen elokuva.

Huonoksi en vielä sanoisi mutta en myöskään täydellä hinnalla ostaisi, kuten en mainitsemaani Beyondiakaan. Itse sain tämän konsolipaketin mukana siis enkä vaivautunut myymään eteenpäin.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

The Orderin suurin ongelma ei ole pelin pituus, pelaamisen vähyys ym. vaan sen suuri julkaisuhinta. Hyvä peli, mutta ei 60 euron arvoinen.