MM-kisahuuma valtasi NHL 22:n – naisten ja miesten maailmanmestaruusturnaus saapui ilmaispäivityksellä / Uutiset / pelaaja.fi

MM-kisahuuma valtasi NHL 22:n – naisten ja miesten maailmanmestaruusturnaus saapui ilmaispäivityksellä

28.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
NHL, NHL 22, naisjoukkueet, naisurheilu, EA, EA Sports, IIHF, MM-kisat, maailmanestaruus,

Jääkiekon maailmanmestaruuskisat ovat saapuneet pelattavaksi NHL 22:een kansainvälisen jääkiekkoliitto IIHF:n lisenssoimissa virallisissa puitteissa.

Jo ennen vuodenvaihdetta peliin tuotiin mahdollisuus pelata läpi nuorten MM-kisaturnauksia, mutta nyt tällä viikolla mukaan on saatu myös sekä miesten että naisten kisat. Naisten MM-turnaus on siitä vielä erityinen lisäys, että kyseessä on ensimmäinen kerta, kun naisjoukkueet on saatu osaksi NHL-pelisarjaa.

Alkuun MM-kisailun makuun päästään miesten osalta kuudellatoista ja naisten osalta kymmenellä joukkueella. MM-kisojen on luvattu olevan pelattavissa autenttisen turnausrakenteen ja visuaalisten elementtien kera, minkä ohella maajoukkueet ovat käytössä myös Play Now-, Online VS-, Threes Now- ja Shootout-tiloissa.

Oikeassa elämässä tämän vuoden miesten jääkiekon MM-kisat on määrä pelata Helsingissä ja Tampereella toukokuussa. Naisten MM-turnauksen vuoro on Tanskassa elo-syyskuussa.

Lähde: IIHF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja