MMO-ilmiö EVE Onlinen maailmassa räiskitään taas – tältä näyttää verkkopeli Project Nova / Uutiset / pelaaja.fi

MMO-ilmiö EVE Onlinen maailmassa räiskitään taas – tältä näyttää verkkopeli Project Nova

21.10.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

EVE Onlinen universumiin sijoittuva uusi verkkoräiskintäpeli Project Nova on palannut julkisuuteen. Pelille julkistettiin ensiksi tunnelmoiva teaser-traileri, mitä on IGN-sivuston kautta seurannut myös peräti jo reilun 20 minuutin pituinen pelikuvanäyte.

CCP Gamesin yhteistyössä Sumo Digitalin kanssa tehty Project Nova on tarjoilemassa niin yhteistyövetoista räiskintää pelimaailmaa vastaan niin kuin myös kilpailullisia moninpeliotteluita. CCP:n mukaan pelin halutaan painottavan taitoa ja strategiaa, miksi iso osa sen kehityksestä on tarkoitus tehdä yhteisön palautteen mukaan.

Marraskuussa Project Nova onkin saapumassa suljettuun alpha-testiin. Siihen voi osallistua mukaan pelin kotisivujen kautta.

Project Novaa ei sovi sekoittaa Dust 514:ään, joka oli aikoinaan PlayStation 3:lle tehty myöskin EVE Onlinen maailmaan kytkeytynyt räiskintä. Se saavutti tiensä pään reilut kaksi vuottta sitten.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Dust 514:n isoin ongelma oli se, että se ei ollut pc:llä. PS3 vain ei ollut kyvykäs pyörittämään moista peliä kunnolla ja vain nimellinen näppis+hiiri -tuki sai heittämään pyyhkeen kehään jo avoimessa betassa. Toivottavasti tämä uusi yritys toimittaisi sen mitä Dust 514 jo lupaili.