MOBA-markkinoiden sissiselviytyjä Awesomenauts pyrkii vielä vain mahtavammaksi

Awesomenautsin elo jatkuu ainakin vielä pc:llä vielä kolmen vuoden ikäisenäkin. Ensi vuonna peliin on tulossa kokonaan uusi laajennus.

23.12.2015 20:39

Verkkopohjaisia areenatoimintapelejä on nähty viime vuonna useita erilaisia, mutta kovin harva niistä onnistuu lopulta pysymään pystyssä erityisen kauaa. Eräs poikkeustapaus on ollut hiljalleen jo neljän vuoden ikää lähestyvä 2D-peli Awesomenauts, joka on saamassa pc:llä ensi vuoden alussa jälleen uuden laajennuksen.

Overdrive-nimeä kantava pelin seuraava lisäri tuo Awesomenautsiin tällä kertaa noin kahdeksalla eurolla kolme uutta hahmoa. Samalla kehittäjä Ronimo Games on laittamassa laajennuksen julkaisun rinnalla uuteen kuosiin myös muutamia pelin järjestelmiä ja parantelemassa myös sen kykyjä asettaa pelaajia toisiaan vastaan näiden taitotason mukaan. Hiljalleen peli alkaa ensi vuonna saamaan myös visuaalisia päivityksiä, joiden tarkoituksena olisi tuoda hieman uutta eloa varsinkin sen hahmovalikoimaan.

Maksullisten hahmojen lisäksi Awesomenautsiin on tekeillä myös yksi kokonaan ilmainen hahmo ja kenttä. Ensisilmäyksen kaikkeen näihin tuleviin asioihin voi ottaa oheisella trailerilla.

Lähde: Ronimo Games

Lisää luettavaa