Mobiilisovelluksen taakse lukittu Assassin’s Creed Unity -sisältö avattiin kaikille pelaajille

Assassin's Creed Unity ei ole enää riippuvainen mobiilisovelluksestaan tai Initiates-verkkosivustosta. Tämä tarkoittaa, että pelistä löytyviin erikoispalkintoihin voi siis päästä käsiksi nyt suoraan itse pelissä.

21.2.2015 17:22

Ubisoft on julkaissut Assassin’s Creed Unityyn uuden päivityksen. Sen lataamalla peli saa ensisijaisesti jälleen joukon erinäisiä korjauksia. Samalla päivitys avaa pelissä kuitenkin kaikkien pelaajien saataville myös joukon sisältöä, johon Unityssa on ollut mahdollista päästä aiemmin käsiksi vain pelin virallista mobiilisovellusta ja Initiates-verkkosivua käyttämällä.

Avattu sisältö koostuu erilaisista palkinnoista, kuten pelin päähenkilö Arnolle saatavista uusista varusteista, joita on ripoteltu ympäri pelin maailmaa. Muutos tekeekin Unityn pelaamisesta huomattavasti vähemmän tyrmistyttävämmän kokemuksen kuin aiemmin. Ennen päivitystä Unityn Pariisi vilisi nimittäin aarrearkkuja, jotka suoran avautumisen sijaan itkivät pelin ulkopuolisten ohjelmistojen perään.

Tarkan listan kaikista päivityksen varsinaisista korjauksista löytää Ubisoftin keskustelupalstalta. Muun muassa Unityn kaatuilun pitäisi olla jatkossa aina vain harvinaisempaa.

Lisää luettavaa