Modaaja kaivoi Mortal Kombat X:n uumenista uusia pelattavia hahmoja

Mortal Kombat X:n uumenista on kaivettu pelattavaksi hahmoja, joiden ei virallisesti pitäisi olla pelaajien käytettävissä.

18.4.2015 03:45

Mortal Kombat X saapui kauppoihin vasta kuluvalla viikolla, mutta se ei ole estänyt modaajia tekemästä pelin parissa jo mielenkiintoisia asioita. Erityisesti huomiota puoleensa on jo onnistunut saamaan Reddit-käyttäjä XVermillion, joka on pelin pc-versiota tutkimalla on saanut pelattavakseen sekä Sindel-, Baraka-, että Rain-hahmon.

Kukin edellä mainituista kolmesta hahmosta esiintyy Mortal Kombat X:n tarinatilassa pelaajien kohtaamina vastustajina, mutta ainakaan kirjoitushetkellä ne eivät ole pelissä kuitenkaan vielä virallisesti pelattavissa. XVermillionin mukaan hän sai hahmot käyttöönsä muokkaamalla niille pelissä luotuja asset-tiedostoja ja korvaamalla niillä sitten tavanomaisesti pelattavissa olevan Shinnok-hahmon tietoja.

Oheisten videoiden perusteella kukin hahmoista oli muokkausprosessin jälkeen joten kuten toimivasti käytettävissä. Tämä voi vihjata siitä, että hahmot saatetaan ehkä vielä lisätä Mortal Kombat X:n pelattavien hahmojen joukkoon tulevaisuudessa tavalla jos toisella.

Toistaiseksi peliin on vahvistettu viisi lisäsisältöhahmoa. Näistä Goron jo voinut saada peliin ennakkotilauksen kautta, kun taas Jason Voorhees, Predator, Tanya ja Tremor kuuluvat pelistä myytävään Kombat Pack -kausikorttiin.

Lisäsisältöhahmoista myös ainakin Tanya löytyy parhaillaan Mortal Kombat X:n uumenista, sillä myös hän on yksi pelin tarinatilassa kohdattavista vihollisista.

Lähde: Eurogamer, Reddit

Lisää luettavaa