Modaajat korjaavat jo GTA: The Trilogyn sadetta – myös poistettua musiikkia yritetään palauttaa

Fanit ryhtyivät töihin.

15.11.2021 17:52

Fanit ovat jo ryhtyneet parantelemaan Rockstar Gamesin sotkuisen julkaisun saanutta Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Editionia. Ensimmäisenä vuorossa on sade.

Auttamattoman onnettoman lähdön ottanut GTA: The Trilogy sisältää visuaalisia bugeja ja erinäisiä teknisiä ongelmia. Mukana sopassa on myös muun muassa lisenssivanhaa musiikkia sekä Hot Coffee -seksiminipeli. Modaajat ovatkin jo ryhtyneet itse korjaamaan sitä, mitä voivat, ja työskentelevät nyt parantaakseen pelin sadetta.

GTA: The Trilogyn sade ilmenee paksuina valkoisina viivoina, jotka häiritsevät näkyvyyttä pahemman kerran. Veden päällä sade puolestaan katoaa kokonaan näkymättömiin. GTATrilogyMods on ladannut jo ratkaisunsa Patreoniin, mutta siihen käsiksi pääseminen vaatii seuraavan korjausversion tilaamista.

Mixmods-sivustolta voi kuitenkin löytää maksuttoman modin, joka tekee sateesta läpinäkyvämpää kaikissa kolmessa trilogian peleistä. Nexus Mods -sivustolle voi niin ikään odotella kattavaa modivalikoimaa, kunhan GTA-trilogialle omistettu sivu julkaistaan.

GTA: The Trilogy, modi, sade

Modaajat elvyttävät myös täyttä häkää Vice Cityn radiota tuodakseen takaisin siitä poistetut kappaleet.

Mitä tulee Grand Theft Auto: The Trilogyn viralliseen pc-versioon, on se palannut nyt myyntiin viikonlopun pituisen tauon jälkeen.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa