Modaaminen kannattaa – Bethesda tarjosi töitä Fallout: London -jättimodin kehittäjille / Uutiset / pelaaja.fi

Modaaminen kannattaa – Bethesda tarjosi töitä Fallout: London -jättimodin kehittäjille

3.07.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
2

Fallout 4:n Fallout: London -jättimodin kehittäminen on poikinut työtilaisuuksia modaajille.

Modin kehittäjät kertovat Fallout: Londonin johtavana teknisenä neuvonantajana toimineen Ryan Johnsonin jättävän projektin otettuaan vastaan kenttäsuunnittelijan pestin Fallout-kehittäjä Bethesdan leivissä. Moditiimin onneksi Johnsonin kerrotaan tuottaneen korvaamatonta suunnitteludokumentaatiota, jonka turvin kehittäjät voivat jatkaa hänen jalanjäljissään.

Kehitystiimi kertoo myös Fallout: Londonin projektivetäjä Dean Carterin saaneen työtarjouksen Bethesdalta. Carterin kerrotaan harkinneen vakavasti Fallout 76:n kehitystä koskevan tarjouksen vastaanottamista, mutta päätyneen hylkäämään tilaisuuden voidakseen jatkaa työtään Fallout: Londonin parissa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Fallout: Londonin kehittäminen johtaa työtilaisuuksiin pelialalla. Bethesdan kerrottiin viime elokuussa palkanneen modin käsikirjoittajana toimineen Stephanie Zachariadisin tehtäväsuunnittelijaksi.

Usean vuoden ajan työn alla olleen Fallout: Londonin kehitystyö alkaa olla jo loppusuoralla. Moditiimi kertoi äskettäin tavoittelevansa Fallout: Londonin julkaisemista vuoden 2023 aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Huvittavaa miten moni tuolla kommenteissa valittaa tästä. Ihminen ei elä pelkällä intohimolla ja jos minulle tarjottaisiin työtä harrastuksestani niin aivan varmasti ottaisin sen.

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

"Carterin kerrotaan harkinneen vakavasti Fallout 76:n kehitystä koskevan tarjouksen vastaanottamista, mutta päätyneen hylkäämään tilaisuuden voidakseen jatkaa työtään Fallout: Londonin parissa."

Voisin kyllä kuvitella että Kotakun raportti F76 kehitystyöstä on myös vaikuttanut tarjouksesta kieltäytymiseen. Toki raportti kertoi lähinnä työoloista ennen pelin julkaisua & voi olla ettei Todd "seagull" Howard enää tule häiritsemään F76 työstöä kun Starfield vuoden päästä ulkona.