PlayStation 3:lla kolmisen vuotta sitten hittipelin asemaan noussut Journey saadaan kuluvan kuun aikana koettavaksi myös PlayStation 4:lle. PlayStation Blog -sivustolla Sony on alkanut mainostella, että uusi alusta toivottaa Thatgamecompanyn modernin klassikon tervetulleeksi 21. heinäkuuta.

PlayStation 4:lle Journey on tuotu pienkehittäjä Tricky Pixelsin avustamana ja vieläpä Cross-Buy-tuella varustettuna. Jos siis hallusta löytyy jo Journeyn digitaalinen PlayStation 3 -versio, saa pelin PlayStation 4:lle ilman lisäveloitusta.

PlayStation 4:llä Journeyn pitäisi olla koettavissa niin 1080p-resoluutiolla kuin myös 60 ruutua sekunnissa rullaavalla ruudunpäivityksellä. Pelaaja-lehden arvostelun alkuperäisestä PlayStation 3 -versiosta voi katsastaa tästä.

Vielä ei ole varmaa, mitkä ovat Sonyn ja kumppaneiden suunnitelmat PlayStation 4:lle luvatun fyysisen Journey-paketin tarkan julkaisuajankohdan suhteen. Aiemmin huhtikuussa Thatgamecompany paljasti, että niin sekä Journey, flOw että myös Flower tultaisiin saamaan Euroopassa PlayStation 4:lle yhdelle levylle pakattuna. Lisätietoja tästä on luvattu onneksi antaa vielä lähitulevaisuudessa.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa