Mojang on nyt virallisesti osa Microsoftia / Uutiset / pelaaja.fi

Mojang on nyt virallisesti osa Microsoftia

7.11.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Ruotsalainen Mojang on nyt virallisesti osa Microsoft Studiosia, Microsoft vahvistaa.

Yhtiön peleistä vastaavan osaston pomo Phil Spencer vahvisti eilen illalla Twitterissä yrityskaupan toteutuneen. Microsoftin paljastettiin syyskuussa hankkivan Minecraft-hittipelistä tunnetun Mojangin hulppealla 2,5 miljardin dollarin kauppasummalla. Microsoft ei toistaiseksi ole paljastanut suunnitelmiaan tuoreen hankintansa varalle, mutta Spencerin mukaan yhtiössä ollaan innoissaan tulevista mahdollisuuksista Minecraft-yhteisön kanssa.

Mojangin perustajiin kuulunut Minecraftin luoja Markus "Notch" Persson lopetti studion palveluksessa pian yrityskaupan paljastamisen jälkeen. Persson kertoi poistumisensa syyksi halun vetäytyä valokeilasta ja jatkaa pienempien pelikokeilujen parissa puuhastelua.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Luulin, että olivat jo kauan sitten.

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Saas nähdä mitä tämä Triple M liitto tuo minecraftiin tullessaan...

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Luulin, että olivat jo kauan sitten.

Itsellekin tulee usein tällänen fiilis kun näitä hankintoja julkaistaan ja kauhee mediamyllytys, sitten se virallinen kauppa tapahtuukin ymmärettävästi vasta myöhemmin ja tulee sellanen fiilis että "ainiin, eihän se tapahtunutkaan vielä"

Muutaman skinipackin saavat kyllä myydä ennenkuin tää on kuitattu. Saisivat kyllä tehdä tästä kunnolla cross platformin, PC:ltä löytyy mut en haluu uusiks ostaa Onelle :D