Mojangin keräilykorttipeli Scrolls kuoriutuu pian betakääreistään

Microsoftin hankkiman Mojang-studion Scrolls-keräilykorttipelin odotetaan ilmestyvän ensi kuun loppupuolella alennettuun hintaan.

28.10.2014 08:00

Minecraft-pelin kehittäjänä tunnettu ruotsalainen Mojang-studio on kertonut julkaisevansa keräilykorttipeli Scrollsin piakkoin.

Microsoftin taannoin isolla rahalla hankkima studio on kertonut Scrollsin ilmestyvän näillä näkymin ensi kuun loppupuolella. Studion edustaja Owen Hill kertoo kuitenkin, ettei paraikaa avoimessa betatestissä olevaa Scrollsia haluta kiirehtiä markkinoille.

-Arvioisin pelin saapuvan marraskuun lopulla, mutta emme aio julkaista sitä ennen kuin se on valmis, Hill totesi Scrollsin ilmestymisaikataulusta.

Scrollsin lopullisen version on määrä ilmestyä samaan aikaan pc:lle ja Macille sekä iOS- ja Android-tableteille. Pelin hinta laskee myös lopullisen julkaisun yhteydessä. Tällä hetkellä Scrolls maksaa 20,95 dollaria, mutta julkaisun myötä hinta laskee viiteen dollariin, eli hieman alle neljään euroon. Ennen julkaisua pelin hankkineet saavat kuitenkin hyvityksenä 20 dollarin arvosta pelin sisäistä valuuttaa Scrollsin ilmestyttyä.

Lähde: Gameinformer

Lisää luettavaa