Monella tapaa maukas pelihitti Cook, Serve, Delicious saa jatkoa / Uutiset / pelaaja.fi

Monella tapaa maukas pelihitti Cook, Serve, Delicious saa jatkoa

3.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Parisen vuoden ajan sekä pc:llä ja mobiililaitteilla menestystä nauttinut ravintolapeli Cook, Serve Delicious! on saamassa jatkoa. Alkuperäisen pelin luonut Vertigo Gaming on aikeissa tuoda ensi vuoden alussa saataville Cook, Serve, Delicious 2:n, joka on tarkoitus julkaista sekä pc:lle että myös PlayStation 4:lle.

Ensimmäisen pelin tapaan myös jatko-osa on päästämässä pelaajia hallinoimaan kokonaan omaa ravintolaansa. Sen sijaan, että kyseessä olisi kuitenkaan suoranainen simulaatiokokemus, on peli enemmänkin varsin arcade-henkinen kokonaisuus. Pelaajat pääsevät kyllä määrittelemään ravintolansa toimintaperiaatteita, mutta yhtälailla tärkeä osa pelaamista on myös asiakkaiden tilausten vastaanottaminen ja toimittaminen, mikä vaatii sekä tarkkaa silmää että myös tehokasta näppäinyhdistelmien naputusta pahimmillaan jopa hyvinkin kiivaissa merkeissä.

Jatko-osassa pelaajat voivat ajautua ajoittain omasta ravintolastaan nyt myös kokkauskilpailuihin ja muiden ravintoloiden keittiöihin. Kehittäjät lupaavatkin, että Cook, Serve, Delicious 2 kasvattaakin ravintolatoiminnan mittakaavaa huomattavasti entisestä.

Lähde: Vertigo Gaming

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.