Avaruusmonitori kylvää kauhua Amnesia-kehittäjien uutukaisessa

Frictional Games on lyönyt kunnolla käyntiin pelinsä paljastuskampanjan. Ruotsalaiset julkaisivat tänään tuotoksestaan kiusoitteluvideon, jota tähdittää ilkeä monitori.

1.10.2013 17:06

Ruotsalaisstudio Frictional Games on julkaissut ensimmäisen videopätkän seuraavasta pelistään, joka ilmeisesti kulkee nimellä Soma. Vaikka varsinaista pelikuvaa ei nähdäkään, varmistelee julki tuotu pätkä, että Amnesia: The Dark Descentista tunnetut kehittäjät marssisivat aina vain lähemmäksi kohti scifin maailmaa.

Video ilmaantui maailmaan Frictionalin viime viikolla julkaiseman kiusoittelusivuston kautta. Videon ohella päivitetty sivusto tarjoaa pieniä tiedonpalasia pätkän taustoista sekä vihjaa vahvasti siitä, että lisää vastaavaa voisi olla luvassa. Varsinaista pelikuvaa ja selkeämpiä yksityiskohtia pelin mekaniikoista ei siis välttämättä paljastu suoraan aivan heti.

Viimeisin Frictionalilta saapunut peli oli syyskuussa julkaistu Amnesia: A Machine for Pigs. Se ei varsinaisesti tosin ollut ruotsalaisten käsialaa, sillä kehityksestä pääasiallisesti vastasi brittiläinen The Chinese Room.

Lähde: Frictional Games

Lisää luettavaa