Monster Hunter ei ole jatkossakaan ainut hirviönmetsästyspeli – God Eater 3 vahvistui PS4:lle ja Steamiin uudella pelikuvalla

Monster Hunter -sarjan innoittamasta God Eater 3:sta on julkaistu ensimmäinen osimpi satsi pelikuvaa.

25.3.2018 00:28

Bandai Namco on tarjonnut uuden silmäyksen God Eater -hirviönmetsästyssarjan tulevaisuuteen. Osana Japanissa järjestettyä tapahtumaa se on julkaissut enemmän kunnollista pelikuvaa God Eater 3:sta, jolle se on vahvistanut samalla alustoiksi PlayStation 4:n ja Steamin.

Uusi pelikuva vahvistaa God Eater 3:n jatkavan nopeatempoisemmalla ja lennokkaammalla linjalla Capcomin Monster Hunter -sarjaan nähden uudistaen kaavaa taas myös sieltä ja täältä. Luvassa on muun muassa uusi Dual Blades -aselaji, joka tukee kerralla parinkin erilaisen taistelutyylin käyttöä, millä on vaikutusta niin iskujen vahvuuteen kuin stamina-mittarin käyttöön. Uutena tukijärjestelmänä peli esittelee sarjaan myös Engage-nimisen idean, jolla pelihahmot voivat jakaa näillä käytössä olevia tehosteita lähellä taistelevien tovereiden kanssa..

Vastassa olevat aragami-hirviöt ovat nekin jatkossa potentiaalisesti suurempi uhka. Ne voivat pelaajan tavoin hyödyntää nimittäin devour-hyökkäyksiä ja saada näin lisävoimaa sekä uudenlaisia liikkeitä rampauttaen samalla väliaikaisesti sankareita.

Julkaisuajankohtaa God Eater 3:lle ei ole vielä vahvistettu. Namco on antanut kuitenkin jo ymmärtää, että Japanin lisäksi peli julkaistaisiin vielä länsimaissakin.

Lähde: Gematsu, Siliconera

Lisää luettavaa