Japanissa huippusuosittu Monster Hunter -hirviöjahtisarja vaikuttaa suuntaavan perheystävällisemmille markkinoille ensi vuonna.

Pelisarjan julkaisija Capcom on julkistanut Monster Hunter Stories -nimellä kulkevan 3DS-roolipelin, joka ensimmäisen trailerinsa perusteella eroaa edeltäjiensä hengestä suuresti. Värikäs, piirroselokuvamainen videonpätkä höystää lapsekkaan päähenkilön seikkailuja huumorilla, ja pelisarjalle normaalisti ominainen, otsan keskittymisestä kurttuun rypistävä toiminta tuntuu olevan kaukana tulevasta teoksesta.

Pelin tuottaja Ryozo Tsujimoto kertoi julkistustilaisuudessa pelin olleen kehityksessä jo viisi vuotta, mutta ei juuri hiiskunut sen sisällöstä.

– Aiomme pysytellä Monster Hunterin tutussa maailmassa, mutta pyrimme kertomaan sanoinkuvaamattoman hauskan ja viihdyttävän tarinan jolle vain roolipeliformaatti tekee oikeutta. Tämä on uudenlainen haaste kymmenvuotiaalle Monster Hunterille, Tsujimoto hehkutti.

Pelin julkistustrailerin voi katsastaa alta.

Monster Hunter Stories julkaistaan Nintendo 3DS:lle Japanissa ensi vuoden puolella. Pelin saapumisesta länteen ei ole varmuutta.

Lähde: Gematsu, Siliconera

Lisää luettavaa