Monster Hunter: Rise ja Monster Hunter Stories 2 paljastuivat hirviönmetsästäjien iloksi / Uutiset / pelaaja.fi

Monster Hunter: Rise ja Monster Hunter Stories 2 paljastuivat hirviönmetsästäjien iloksi

17.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Monster Hunter, Monster Hunter: Rise, Capcom, Switch, Monster Hunter Stories, Monster Hunter Stories 2

Capcom on julkistanut kokonaiset kaksi uutta Monster Hunter -peliä Switchille. Toinen näistä on perinteisempi sarjan osa Monster Hunter: Rise, kun taas toinen on rooliseikkailuvetoiselle Stories-alasarjalle jatkoa tarjoava Monster Hunter Stories 2.

Rise toimii siinä mielessä eräänlaisena seuraajana Monster Hunter: Worldille, että se hyödyntää monia edeltäjänsä virtaviivaistuksia ja jatkaa niiden kehittämistä eteenpäin. Tulossa on ennen kaikkea aina vain enemmän lennokkaampia liikkumamahdollisuuksia, sillä pelihahmo kykenee kiipeämään vapaammin ja käyttämään hyödyksi uudenlaista heittokoukkuötökkää. Rinnalleen tämä voi valita vanhojen palico-kissojen lisäksi nyt myös uusia koiraotuksia, jotka nekin sujuvoittavat liikkumista ja tukevat myös taisteluissa.

Rise kertoo yhtälailla oman uuden alkuperäistarinan, jota tuetaan niin uusilla alueilla kuin hirviöilläkin. Näytteitä näistä on saatavilla niin oheisella trailerilla kuin Capcomin ja Nintendon yhteistyönä järjestämästä Monster Hunter Direct -lähetyksestä.

Julkaisunsa Monster Hunter: Rise saa 26. maaliskuuta.

Monster Hunter Stories 2 nähdään vuorostaan kesällä ja siitä ollaankin oltu toistaiseksi hieman tiukkasanaisempia. Uusi traileri vilauttelee kyllä hieman sen maailmaa ja tarinaa, mutta varsinaisesta hirviökumppaneiden käyvästä toiminnasta ei ole vielä saatu maistiaisia. Pelillä on myös jonkinlaisia ominaisuuskytköksiä Risen kanssa, mutta niistäkään ei ole toistaiseksi kerrottu enempää.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.