Monster Hunterin ilmainen haastaja Dauntless avautuu kaikkien pelattavaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Monster Hunterin ilmainen haastaja Dauntless avautuu kaikkien pelattavaksi

15.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Monster Hunter -kuume on ollut tänä vuonna kuumimmillaan, joten sopivasti pc-hutkinta Dauntless on avautumassa pian kaikkien ulottuville. Vahvasti Capcomin hittisarjan inspiroima toimintapeli siirtyy avoimeen betaan 24. toukokuuta, eikä se näin siis enää rajaa entiseen malliinsa pelaajakuntaansa.

Kiinnostusta peliä kohtaan tuntuu löytyvän, sillä kehittäjä Phoenix Labsin mukaan Dauntlessin betaan on tähän asti rekisteröinyt jo 800 000 kiinnostunutta pelaajaa. Näistä vasta 100 000 on päästetty tähän mennessä hirviönmetsästyksen makuun.

Ennen avoimen betan alkua Phoenix Labs valmistautuu pyyhkimään Dauntelessin suljetun betan palvelimet kahteen kertaan. Ensimmäinen näistä tapahtuu 2, toukokuuta, jolloin pelin etenemisjärjestelmää ja Evergame-sisältöä päivitetään. Toinen tapahtuu 22. toukokuuta viimeisenä siivouksena ennen avautumisen tapahtumista..

Julkisuudessa Dauntless on ollut aina siitä asti, kun se paljastettiin vuoden 2016 The Game Awards -gaalan yhteydessä. Peliä työstävä Phoenix Labs on muodostunut erityisesti Riot Games- ja BioWare-veteraaneista.

Lähde: Dauntless (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Tämä kiinnostaa itse asiassa paljon enemmän kuin MH, joka ei jotenkin lähde.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus
Lainaus Rokkijani

Tämä kiinnostaa itse asiassa paljon enemmän kuin MH, joka ei jotenkin lähde.

Sama täällä. Minun ei kannata edes kokeilla Monster Hunteria, kun perusjuttujenkin opetteluun menee kuulemma kymmeniä tunteja. Dauntless vaikuttaa paljon yksinkertaisemmalta ja houkuttelevammalta, vaikka objektiivisesti MH onkin varmasti hiotumpi kokonaisuus. Lisäksi tykkään todella paljon Dauntlesin grafiikoista, hidastempoisuudesta ja ylipäätään länsimaisesta teemasta – animea kun en voi sietää.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Visuaalisesti on tuo minunkin silmääni miellyttävämpi kuin MH.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Hetkinen... Siis uusi ja ilmainen peli vuonna 2018, joka ei ole battle royale? No jo on aikoihin eletty.

Nostoja