Monster Hunter -kuume on ollut tänä vuonna kuumimmillaan, joten sopivasti pc-hutkinta Dauntless on avautumassa pian kaikkien ulottuville. Vahvasti Capcomin hittisarjan inspiroima toimintapeli siirtyy avoimeen betaan 24. toukokuuta, eikä se näin siis enää rajaa entiseen malliinsa pelaajakuntaansa.

Kiinnostusta peliä kohtaan tuntuu löytyvän, sillä kehittäjä Phoenix Labsin mukaan Dauntlessin betaan on tähän asti rekisteröinyt jo 800 000 kiinnostunutta pelaajaa. Näistä vasta 100 000 on päästetty tähän mennessä hirviönmetsästyksen makuun.

Ennen avoimen betan alkua Phoenix Labs valmistautuu pyyhkimään Dauntelessin suljetun betan palvelimet kahteen kertaan. Ensimmäinen näistä tapahtuu 2, toukokuuta, jolloin pelin etenemisjärjestelmää ja Evergame-sisältöä päivitetään. Toinen tapahtuu 22. toukokuuta viimeisenä siivouksena ennen avautumisen tapahtumista..

Julkisuudessa Dauntless on ollut aina siitä asti, kun se paljastettiin vuoden 2016 The Game Awards -gaalan yhteydessä. Peliä työstävä Phoenix Labs on muodostunut erityisesti Riot Games- ja BioWare-veteraaneista.

Lähde: Dauntless (kotisivu)

Lisää luettavaa