Electronic Arts on julkistanut Suomessa myytävien NHL 20 -pelien kansikuvapelaajaksi jälleen Patrik Laineen. Hän on samalla pelisarjan historian toinen urheilija, joka on saanut kansikuvapaikan kahtena peräkkäisenä vuotena. Ensimmäinen oli Teemu Selänne, joka toimi Suomen NHL-kansikuvapelaajana vuosina 2007 ja 2008.

– Oli mahtavaa kuulla, että EA Sports halusi minut uudestaan kanteen. Uusi kansikuva on vielä edellistäkin tyylikkäämpi! Tällaiset tunnustukset tuovat paloa näyttää oikealla jäällä, että on kaiken hypen arvoinen, Laine kommentoi virallisessa tiedotteessa.

Winnipeg Jetsissä pelaava 21-vuotias laitahyökkääjä pääsee samalla NHL 20:n niiden erikoistähtipelaajien joukkoon, joiden oma laukaustyyli on mallinnettu sellaisenaan peliin Signature Shotiksi.

NHL 20:n kansainvälistä kantta komistaa sen sijaan Toronto Maple Leafs -tähti Auston Matthews.

Syyskuussa julkaistavan pelisarjan tuorein osa lupaa tuoda jälleen entistä tarkemmin mallinnettua ja aidompaa jääkiekkoa virtuaaliympäristöön. Päivitetyn RPM Tech -luisteluteknologian avulla pelaajien luvataan pystyvän tekemään paremmin tilannekohtaisia laukauksia, kiekkojen haltuunottoja ja maalivahtien torjuntoja.

Peli lainaa myös battle royale -genreltä uudessa Eliminator-pelimuodossa, jossa enintään 81 pelaajaa kilpailee toisiaan vastaan turnauksessa, jossa vain voittajat etenevät jatkoon.

NHL 20 julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 13. syyskuuta.

Päivitys 8.8.2019: Uutisessa väitettiin virheellisesti, että Patrik Laine olisi sarjan ensimmäinen urheilija, joka on saanut kansikuvapaikan kahtena peräkkäisenä vuotena. Uutinen on päivitetty virheen korjaamiseksi. (Kiitos Tontsa!)

Lisää luettavaa