Mortal Kombat 11: Aftermath pääsee vauhtiin pelikuvatrailerilla – RoboCop myös mukana / Uutiset / pelaaja.fi

Mortal Kombat 11: Aftermath pääsee vauhtiin pelikuvatrailerilla – RoboCop myös mukana

13.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

NetherRealm Studios on jatkanut Mortal Kombat 11:n lähestyvän Aftermath-laajennuksen videoesittelyä. Viimeisimpänä julki on tullut pelikuvalla kyllästetty kolmiminuuttinen traileri.

Videolla keskeisen roolin ottavat tietysti Aftermathin uutuushahmot eli Sheeva, Fujin ja vierastähti RoboCop. Näytille saadaan niin näiden peruskykyjä kuin tietysti brutaaleja lopetusliikkeitä.

Aftermath julkaistaa toukokuun 26. päivä. Hahmolisien ohella se laajentaa pääpelin tarinatilaa ja saa rinnalleen vielä päivityksen, jolla mukaan tuodaan sekä friendship-lopetukset ettäkenttäkohtaiset viimeistelyt niin kuin myös klassisia taistelutantereita.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Kiva viitaus laittaa Robocop ja Terminator taistelemaan toisiaan, sekä hieno yksityiskohta antaa Terminator:ille metallinen luuranko.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Hauska yksityiskohta tosiaan Terminatorin metallinen luuranko. Saakohan Arskan ihon kokonaan poltettua tästä pois?

Ja tavallaan vähän yllättävää, että Arnold sallii käytettävän itseään pelissä, jossa häntä voidaan repiä kappaleiksi...?

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Nyt kun on lisätty spawn ja robocop niin pakkohan tää on hommata :D

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Alex Murphy hyppää ja tuhahtaa ilmassa eteenpäin?!? Eikä! Miksi tuo näyttää itseltään, kuulostaa itseltään koska Peter Weller, mutta kaikki muu on diipadaapaa? Pöh.

Arskan saa poltettua terminaattoriskeletoniksi. Arska näyttää pelissä itseltään, mutta häntä imitoidaan äänessä, eli sekin on mennyt ihan plörinäksi.