Mortal Kombat 11 julkistettiin trailerin kera – entistä verisempi mätkintä saapuu jo keväällä! / Uutiset / pelaaja.fi

Mortal Kombat 11 julkistettiin trailerin kera – entistä verisempi mätkintä saapuu jo keväällä!

7.12.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
Mortal Kombat 11 julkistettiin trailerin kera – julkaisu jo keväällä!

Tulkoon mättö! NetherRealm Studiosin ja Mortal Kombat -sarjan nokkamies Ed Boon esitteli The Game Awards -gaalassa verisen mätkintäsarjan seuraavan osan. Mortal Kombat 11 julkaistaan ensitrailerin mukaan jo huhtikuun 23. päivä niin pc:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin Nintendo Switchillekin.

Vaikka traileri ei esittele vielä varsinaista pelikuvaa, Mortal Kombat 11:n kerrotaan hyödyntävän uutta grafiikkamoottoria. Mukaan luvataan myös täysin uutta hahmonmuokkausominaisuutta, joukko uusia ja tuttuja taistelijoita sekä tietenkin uutta elokuvamaista tarinamoodia.

Mortal Kombat 11:tä esitellään laajemmin 17. tammikuuta järjestettävässä yhteisötapahtumassa. Pelin ennakkotilaukset alkavat jo tänään perjantaina, ja ennakkotilaajille luvataan Shao Kahn -hahmoa taistelijakaartiin sekä pääsyä pelin betaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olen vähän innoissani ja vähän pettynyt. On hienoa, että saan uuden osan varmasti jossain vaiheessa yhteen lempparipelisarjoistani koskaan, mutta olisin halunnut sen olevan next-gen peli.

Nyt se ei voi olla juurikaan kummallisempi kuin edellinen. Eikä varsinkaan jos tuo peli tehdään Switchin ehdoilla, toivottavasti Switch saa karsitumman version myöhemmin.

Onko myös pc-versio tällä kertaa toimiva? Tuleeko se samaan aikaan konsoliversioiden kanssa? Onko Mileena mukana, koska huhuillaan, että ei olisi?

Sitten viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä tuo typerä rap-biisi pilasi koko trailerin. Laski kun kananlento heti, kun se lähti soimaan. Ei ala hyvin tämä MK11.

Edit: Peli ilmeisesti sisältää aikamatkustuselementtejä, joten "on kuollut" ei kelpaa (ihan kun sillä MK:ssä olisi muutenkaan vitunkaan merkitystä) tekosyyksi jättää suosituimpia hahmoja rosterista pois.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus snaketus

-- mutta olisin halunnut sen olevan next-gen peli. Nyt se ei voi olla juurikaan kummallisempi kuin edellinen.

Sitten viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä tuo typerä rap-biisi pilasi koko trailerin.

Kysyin kai tätä jo jossain aiemmin mutta en muista vastaustasi - jos edes vastasit: mitä tällaiseen peliin saadaan, mihin ei nykygen riitä?

Biisistä samaa mieltä. Ei sopinut oikein mitenkään peliin ja traileriin.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Propsit vuoden 1995 elokuva-Scorpionista, good times. Pistetään tämä peli sen X:n kanssa siihen kategoriaan: "Ostan kun kaikki hahmot on laitettu yksiin kansiin."

Switch-versiot tulee olemaan luultavasti samanlainen kun Mortal Kombat 9 oli Vitalla, sitäpaitsi eikös nämä tappelupelit sovellu käsikonsoleille hyvin kun niissä tarvii vaan kiinnittää huomiota yksityiskohtiin rajallisella 2D tilassa, näin ollen graaffinen laatu ja tekninen toteutus ei kärsi juuri ollenkaan, jolloin tektuurien parantelu ja yksityiskohtien lisääminen on tuskatonta eri alustojen välillä.

Mortal Kombat X muistaakseni paljastettiin myös rap-biisin kanssa, joku teki pilan että "X" nimessä tarkoittaa "Cross"...overia Def Jam levy yhtiön kanssa.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

APUA! En saa vieläkään henkeä, vaikka katsoin trailerin jo neljä kertaa. Näin innoissani olin viimeksi kesäkuussa 2014, kun Mortal Kombat X julkistettiin. Enkä turhaan intoillutkaan, sillä se on edelleen kaikkien aikojen suosikkipelini.

E3 2018 oli pettymys juuri siksi, että uusi Mortal Kombat jäi paljastamatta. Huhuja on sittemmin liikkunut jo jonkin aikaa, joten osasin toivoa, että Ed Boon astuisi viimeinkin lavalle. Sen sijaan en olisi ikinä uskonut, että uusi peli tulee jo ensi keväänä. Mitä traileriin tulee, niin aivan mahtavan yliampuvaa tappelua, vaikka paskaräppi latistaakin tunnelmaa. Plussaa siitä, ettei Sub-Zero joutunut tällä kertaa nyrkkeilysäkiksi.

Ensi vuosi saattaa hyvinkin olla paras pelivuosi ikinä. Vielä kun jaksaisi kuukauden odottaa Mortal Kombatin yhteisötapahtumaa...

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Ihan saatanan tyylikäs traileri ja tuo "paska räppi" sopii kyllä hyvin tuohon taustalle soimaan. Nyt kun tajuavat PCllekkin julkaista pelinsä oletettavasti samaan aikaan, niin lähtee heti julkaisussa hankintaan toisin kuin Injustice 2, joka on vieläkin ostamatta.