Mortal Kombat 11 oli jättimenestys – ylitti jo 12 miljoonan kappaleen myynnit / Uutiset / pelaaja.fi

Mortal Kombat 11 oli jättimenestys – ylitti jo 12 miljoonan kappaleen myynnit

27.07.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Mortal Kombat 11 on ollut valtaisa menestys maailmalla.

Julkaisija WB Games ja kehittäjä NetherRealm Studios kertovat Mortal Kombat 11:n ylittäneen jo 12 miljoonan myydyn kappaleen rajapyykin. Vuonna 1992 alkunsa saaneen Mortal Kombat -pelisarjan taas kerrotaan saavuttaneen 73 miljoonan kappaleen myyntiluvut. Sarjan luojiin kuuluva Ed Boon osoittaa kiitoksensa Mortal Kombat -faneille sarjan saamasta tuesta.

– Meillä on yksi maailman intohimoisimmista fanikunnista ja arvostamme tukea, jota he ovat osoittaneet meille vuosien aikana, Boon kommentoi lehdistötiedotteessa.

Vuonna 2019 pc:lle, PS4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja Stadialle julkaistu Mortal Kombat 11 ilmestyi viime vuonna myös PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle. NetherRealm kertoi aikaisemmin tässä kuussa pelin kehitystyön päättyneen virallisesti ja studion suuntaavan voimansa uuden pelin kehitykseen. Studion seuraavaa peliä ei ole toistaiseksi paljastettu.

Lähde: WB Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Harmi että lopettivat tuon pelin tuen juuri, olisi vielä ollut hyvinkin aikaa päivittää tätä tekelettä. Cyrax ja Sektor on jo yksinpelissä liikkeineen, mutta niillä ei voi pelata :S

Nostoja